Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyátalán tisztába van valaki azzal, hogy mi kell egy normális kapcsolathoz? Mi kell ahoz, hogy szeress és szeressenek?
Hát szerintem az kell, hogy két ember egyenlő fél legyen, tisztelni tudják egymást, megbízni a másikban, és törekedni arra, hogy a másik boldog legyen.
Szerintem egy kapcsolat akkor igazán jó, ha mindkét fél a másik boldogságát keresi, nem a sajátját, és vigyáznak egymásra, kiállnak egymásért, mellette vannak a másiknak ha gond van, ha szorong bátorítját, ha szomorú felvidítják, ha örül, együtt örülnek vele.
Két ember akik nyitottak egymás irányában, és arra törekszenek, hogy megismerjék, megértsék a másikat, összhangban legyenek. Valamint tekintettel vannak a másikra, figyelnek rá, meghallgatják, és hajlandóak megbeszélni vele problémát ha van. Ha probléma vagy nézeteltérés van, vagy nem értik meg egymást, akkor leülnek és nyugodtan átbeszélik amíg nem jutnak valamire.
Szerintem ilyesmik jó alapok egy kapcsolat sikerességéhez :D
Senki sem tudja pontosan mire van szüksége, csak amikor éppen megfog valakiben valaki valamit, abba beleképzeli az összes tulajdonságot és ettöl látja tökéletesnek.
Ha tudnánk mire is van szükségünk valójában akkor sosem lennénk egyedül.
Hát kérdező én jó kapcsolatnak tartom az enyémet, úgyhogy én elgondolkodtam azon, hogy mi van a kapcsolatomban amit jónak tartok, és azokat írtam le.
Csak egy rosszat tudok mondani a kapcsolatomról, mégpedig, hogy egyelőre másik városban lakunk, és általában csak hétvégente tudjuk egymást látni. De ez is tűrhető, mivel hétközben úgyis elfoglaltak vagyunk, de azért este skypeon tudunk mindig beszélni picit.
Nekem lehet, hogy ez az első kapcsolatom, de én láttam sok rossz példát szüleimnél, barátnőimnél, megjegyeztem őket, és nem szándékozon őket elkövetni.
És nem tudom miért sikerült nekem így az első kapcsolat, de örülök neki. Lehet mondjuk azért mert tudatos elképzeléseim voltak.
Amúgy tudom, hogy nem sok, csak 4 hónapja tart, de szerintem is olyan, meg sok ismerősöm szerint is, mintha már sokkal régebbről összeszoktunk volna és ismernénk egymást.
4 hónap alatt egy nézeteltérés nem volt, amiket korábban írtam az mind igaz a kapcsolatomra, úgyhogy én ezt jó jelnek veszem.
és tessék, hogy örülj, bár szerintem annyira nem számít 20/l (és 23/f), de akkor már neked is illene megmondani :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!