Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyátalán tisztába van valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyátalán tisztába van valaki azzal, hogy mi kell egy normális kapcsolathoz? Mi kell ahoz, hogy szeress és szeressenek?

Figyelt kérdés
Mert az oldalt olvasva,úgy gondolom nem.Ami azért furcsa,mert minden kérdésbe ez merül fel és senki nem jött még rá a probléma bennünk van.Persze lehet eltévedtem és csak 20 év körüli fiatalok bolyonganak ittde lehet még egy idősebb se látja,tudja a választ?Valaki segitsen már nekik értelmesen!
2011. jún. 4. 21:20
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem vagy álmos?Elmagyaráznám,de itt hosszu lenne.Nem kötelező,de skypom nekem is van.De hosszu lenne itt megértetnem veled,hiszen ezt az egy kérdésem is félreértetted.Szoval?Ja nem akarok semmit se,se tőled se más lánytól,fiuktól meg totál nem,jó nekem egyedül:
2011. jún. 5. 00:39
 22/34 anonim ***** válasza:

De álmos vagyok, csak ahhoz vagyok szokva, hogy ha valaki normálisan szól hozzám, mondd valamit, azt megtisztelem azzal, hogy válaszolok. Kivéve persze ha a válasz nem szükséges adott esetben.

Amúgy akkor csak annyit mondanál, hogy te hogyan is értetted a kérdést ha én félreértettem? Mert most már szúrja az oldalam a kíváncsiság :P

2011. jún. 5. 00:46
 23/34 anonim ***** válasza:

Amúgy bocsi, de Skype-ot elvből nem adok meg Gyk-n, mindegy kiről van szó. Meg más adatot se.

De ha hosszú is nyugodtan leírhatod ide, elolvasom holnap, és hátha tanul akkor más is belőle, nem csak én.

2011. jún. 5. 00:53
 24/34 A kérdező kommentje:
Még csak 18 vagy.Ez sokkal bonyolultabb,mint gondolnád.De pont azért nem tudják a választ az emberek,mert nem is érdekli őket.Tényleg egy mondattal nem tudok felelni,megértetni,de amugy is álmos vagy,aludj és álmodj szépeket!Majd valamikor megdumáljuk,vagy nem,de nekem nemfontos,csak kicsit furcsáltam a sok nyafit és a rá adott válaszokat.Nem rád gondoltam és nem az én kérdésemre,hanem ami miatt feltettem a kérdésem.Szoval aludj jol.Szia
2011. jún. 5. 00:56
 25/34 anonim ***** válasza:

Tudom ez neked nem számít annyit, de 20 vagyok, nem 18 :P

És köszi, és neked is jó éjt meg szép álmokat. És bocs, lehet azért nem fogtam föl mit akartál, mert már kezdtem kóma lenni, késő van.

2011. jún. 5. 01:06
 26/34 A kérdező kommentje:
Na ja!Jó éjt!
2011. jún. 5. 01:09
 27/34 anonim ***** válasza:
Tartottam tőle és sajnos félelmem beis vált, hogy ez a kérdés megint csak egy elkeseredettségből adódó kérdés, amit azért tettek föl, hogy a keserűséget táplálja, mert,aki érdemleges választ adott az is szó nélkül lett hagyva.. És huszon évesek válasza miért nem felel meg? Hidd el attól, hogy te(elnézést a tegezésért) 40 évesen egyedül vagy, más képes lehet huszon évesen is komoly kapcsolatot kialakítani, ahogy azt itt is olvastad. De mivel az én példám nem számít, hozok másikat. A szüleim 25 éve élnek együtt boldogan, a párom szülei 30 valamennyi, a nagy szüleim 52 éve élnek együtt.. A baráti körünkben 2en is vannak, akik most házasodnak és többen is akik már több, mint 3 éve boldogok egymással...stb stb.. Nem szabad általánosítani, mert te egyedül vagy..
2011. jún. 5. 07:50
 28/34 A kérdező kommentje:
Se sértödött nem vagyok,se elkeseredett.Megválaszolatlanul hagytam hozzászólásokat?Feltettem egy kérdést,amire (gondoltam,hogy így lesz)nem jött megfelelő válasz.Mert az nem válasz,hogy így kéne,meg úgy kéne,az se válasz,hogy kiragadunk kivételeket,akiket"felszinesen ismerünk",hiszen nem élünk velük a minden napjaikba,csak a tényt,hogy ennyi és annyi ideje együtt vannak.A kérdés azért lett feltéve,mert az emlegetett 1-2 százalékos (állitolagos kivétellel)borzasztóan sokan szenvednek attól miért nem müködik.Ja az emberbe nics belekodolva,hogy társas lény legyen? - kérdezte valaki.De bele van.csakhogy 1000 más dolog is bele van és ebből nagyon sok felülírja azt,hogy szeretni lehessen a másikat.Itt egy regényt lehetne írni arról,miért nem müködik,de ha átlátnánk a helyzetet,akkor egy két szóval meglehetne határozni a választ.Persze probálkozni lehet egy kapcsolattal,hátha sikerül,nagyon nehéz úgy kivitelezni (hogy olyan szerencse legyen),hogy 2 olyan ember találkozzon az életbe,akiknek a szerelmem,a szereteten kivül minden más másodlagos és a háttérbe szorul.Tehát ez a probléma ami (megjegyzem nem csak ezen az oldalon van) (csak valoban itt adnak hangot elkeseredetségükbe az emberek) saját magunk miatt nem müködik.Itt ismételten megjegyzem (ha valaki így gondolná),hogy ez felszines válasz,de valojában csak elkell gondolkodni azon,hogy tényleg az számit-e (első és kiemelt helyen),hogy szeressek és szeressenek.Mert elárulom,ha csak 1 azaz 1 dolog előrébb kerül az emlitett dolognál,már nem fog müködni (csak a probálkozás marad).Végezetül volt egy kérdésem valakinek,ha ott állna elötte 20 ember,bármelyiket tudná-e szeretni? 1: Ő nem értette mit akartam ezzel kérdezni.2: Kiváncsi lennék érti-e más? Ha igen akkor,meg is kapja egy töredékét annak,miért nem müködik jól az,hogy szeress és szeressenek!Ui:Én nem bohockodom itt,csak tényleg kiváncsi voltam arra,miért nem látja az ember azt,hogy ez a borzasztó nagy probléma (boldogtalanság röviden)az elsők között játszik az ember életébe,addig a válasz ott van bennünk,hogy a boldoságunkhoz mindent törölni kell,ami megelözi felülírja és első helyen tartja azt,hogy szeressünk és szeressenek.Nem haragszom meg ha "értelmes emberek" itt le fognak fikázni és azért se,ha sokan nem értettek meg,hiszen pont ezért nem müködik.Mindenkit üdvözlök itt a FÖLDÖN!!!
2011. jún. 5. 11:13
 29/34 anonim ***** válasza:
Saját magam, a szüleimet és a párom szüleit nem felszínesen ismerem. Igen egy két hozzászólást figyelmen kívül hagytál, pont azokat, akik azt írják, hogy létezik és működik. Szerintem ha egy ilyen oldalon a válaszolókból 10ből három azt írja hogy létezik az nem egy-két kivételt jelent, hanem hogy igenis létezik csak nem olyan nagy számban, mint akiknél nem működik.. Az emberek többsége hála az égnek nem lesz rákos, de attól az a pár aki igen, nem kivételnek számít, hanem azt bizonyítja, hogy a rák létezik.. Nem fikázni akarlak, ahogy írtad, csak nagyon durván általánosítasz és csak a negatív példákat veszed számba.. Attól, hogy sok embernek nem jön össze, attól még a szerelem igenis létezik és itt többen is megírták számukra mitől vált létezővé, hogyan működik. Ott volt a kérdésedre a válasz, ahogy az is benne van, hogy másoknál mi hiányzik,ami miatt nem megy. Pl önnél.
2011. jún. 5. 13:11
 30/34 A kérdező kommentje:

Tehát a válasz a kérdésemre,hogy van egy két kivétel?Értem

Az én életem én választottam,pont azért,amiért nem müködnek a társas kapcsolatok és nem szenvedek tőle.Amennyire nem érthető a magyarázatom,pont attól bonyolult elhitetni,hogy bennünk van a hiba.Amugy a hosszu válaszomba volt más kérdés,amit kihagytál.

2011. jún. 5. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!