Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a lehető legjobban szerelmesnek lenni úgy, hogy a másik fél is ugyanezt érzi és be is teljesül az egész?
Aki átélte mar az le tudná írni bővebben?
25/n
Lassan már négy éve így érzek, és ez olyasmi, amit nem lehet tökéletesen átadni egy kívülállónak.
Talán úgy lehetne a legjobban összefoglalni (hangozzon bármilyen klisésen), hogy megtaláltad a másik feledet. Kicsit olyan, mint amikor a legjobb barátaiddal nagyon jól ismeritek egymást, bármit megtesztek a másikért, mégis több ennél. Van egy extra réteg az egész mögött, amikor pillantásokból tudjátok, ha valami bántja a másikat és ott vagytok támaszt nyújtani.
Minden együtt töltött perc értékkel bír, nem szeretnéd, hogy vége legyen a randinak, vagy fel kelljen kelni az ágyból. Meg tudsz lenni nélküle, de mégse szeretnél, mert egymással egyszerűen még takarítani is élvezetes(ebb).
26/N
Csodálatos érzés. Társam van, akire mindig számíthatok, akiben teljesen megbízhatok, aki támogat, akivel őszintén, tabuk nélkül meg tudok beszélni mindent. Szeretve, megbecsülve, tisztelve érzem magam. De ezek a dolgok kölcsönösek. És ha bármi súrlódás adódik, szinte rögtön meg tudjuk oldani, nincs pár percnél tovább tartó durcizás, ez is csodálatos érzés. És felszabadító. Nem kell szoronganom, se félnem semmitől, tudom, hogy meghallgat, megért, és ha baj van segít nekem. Ha őt ölelve alszok el, érzem, hogy rendbe van a lelkem. Egymás boldogságát előrébb tudjuk tenni a magunkénál, így mindketten sokkal többet kapunk a kapcsolattól, mint amit belerakunk. Építő jellegű a személyiségemre is, jobban tudok kezelni mindent, még jobban szeretnék jobb ember lenni (másokkal szemben is), és fejlődni életem végéig. Motivált leszek tőle akkor is, amikor semmi más nem tud motiválni. Szeretem őt, és érzem minden egyes pillanatban, hogy ő is szeret engem.
29/F
Se kép, se hang. Együtt úgy repül az idő, mintha 1 óra 1 perc lenne.
Nekünk kicsit olyan volt, úgy fogalmaztuk meg, mintha egy lélek lennénk két testben. Nagyon mély élmény. A nap is másképp süt, a világ is sokkal szebb, türelmem is több lett másokhoz, semmi se érintett meg igazán, ami rossz volt, mert minden más eltörpült amellett, hogy megvan a társam. Szívtam előtte sokat, szóval én baromira tudtam és tudom értékelni, hogy ekkora mázlink volt!
Olyan tudsz lenni mellette, amilyen mindig is szerettèl volna lenni. Szereted magad, mióta vele vagy. Minden akadàlyt könnyebben veszel, semmi nem tud úgy kibillenteni, mosolygósabb vagy, több energiád van, úgy érzed, hogy ez az, ide vágytàl.
5 voltam.
Bennem nincsenek ilyen fennkölt gondolatok.
Én ugy élem meg, hogy kizárom a racioanlitást.
Éb szeretem és tisztán latszik rajta hogy viszont szeret és szerelmes, és egyszerűen megállítanám az időt, azaz teljesen csak a masban élek.
Lehet holnap elromlik,vagy nem passzolunk össze hosszú távon, vagy benne majd elmúlik, a sok hasonló "vagy" dologgal nem foglalkozom, kizárom, hogy teljes egészében felszabadultan repkedve a jövőtől való gondok aggodalmak félelmek görcsösség nélkül meg tudjam azt élni, amiben úszok vele, azzal, aki teljes egészében partner ebben, mert ugyanazt érzi, amit én.
Kb ahhoz hasonlo mikor mondjuk iszol nem vagy józan, de a másik sem az, es valahol teljesen máshol jártok, mint a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!