Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés

Mit éreztek olyankor?

Mihez lehet hasonlítani?

Lehet furán hangzik, de én még nem voltam.:D

2021. okt. 11. 21:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
mint amikor be vagy tépve... csak itt tovább tart a kijózanodás.
2021. okt. 11. 21:55
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Szar.
2021. okt. 11. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Én sokszor voltam szerelmes, soha nem kaptam viszonzást, így számomra borzalmas érzés.
2021. okt. 11. 21:59
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

á egyáltalán nem hasonlít a betépésre, sokkal jobb drog a fűnél :D

ilyenkor sokat gondolsz a szerelmedre, mármint tényleg elég sokat, meg a testedben is érzed, hogy boldog vagy, amikor látod, meg rád mosolyog.. rudom, hogy hülyén hangzik, de nem lehet leírni, különben már rég leírták volna a zenészek, költők és nem próbálkoznának újra és újra

2021. okt. 11. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
én a betépés alatt piára gondoltam, attól is be lehet tépni... sosem drogoztam.
2021. okt. 11. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Életemben egyszer voltam szerelmes és sajnos ilyen-okok miatt nem lehetett vállalni a kapcsolatot. Így nekem nagyon rossz volt. Eleinte amíg csak játszottunk és nem vettem túlzottan komolyan, mámorító volt. Egyre érdekesebb lett, egyre többet akartam tudni róla. Alig vártam az alkalmakat, hogy hallhassak bármit tőle. Aztán amint tudtomra adta, hogy ő is hasonlóan érez, teljesen meghülyültem. Olyan volt, mintha fájna még a levegővétel is, amikor rágondolok. A gyomrom összeszorult. Semmi másra, a feladataimra sem tudtam koncentrálni. Állandóan vele akartam lenni testben lélekben és szellemben is. Nem tudtam unni. Csak hallgatni akartam az okosságait.

De elmúlt, mert később így akarta. Óriási fájdalom volt.

Szóval vegyes érzés ez. Gondolom egyéni érzékenység kérdése is, ki minek éli meg.

2021. okt. 11. 22:13
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Fáj..

De jó értelemben fáj, nagyon hiányzik ha nincs velem. Folyton rá gondolok. Várom a pillanatot mint egy kisgyerek a karácsonyt, hogy újra vele lehessek. Ha vele vagyok akkor meg csak úgy repül az idő. Képes vagyok az eddigi életgondolkodásomat módosítani, hogy még többet vele legyek, közelebb tudhassam magamhoz.

2021. okt. 11. 22:31
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Van a kis tudatod, hirtelen a szokàsos csatorna mellett megjelenik egy màsik, teljesen màs típusú mint a megszokott , mikor az információ elkezd ott àradni, mindenféle èrdekes hatàst vàlthat ki, ez mindenkinèl màs lehet.

Ha a szerelmed a közéledben van ezek az impulzusok felerősödhetnek.

2021. okt. 11. 22:59
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Életem során szinte mindig csak a reménytelen típusú szerelem jutott nekem úgyhogy nem túl jó.
2021. okt. 12. 05:57
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
nálam egyértelmű jele, hogy pillangók röpködnek a gyomromban ha meglátom, vagy ha megérint.
2021. okt. 12. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!