Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
Mit éreztek olyankor?
Mihez lehet hasonlítani?
Lehet furán hangzik, de én még nem voltam.:D
2021. okt. 11. 21:51
11/16 anonim válasza:
Folyton rá gondolok, a boldogságtól úgy érzem, mintha lebegnék. Kicsit olyan, mint amikor sok nevetés után kellemes érzés árad szét a testedben. Valószínűleg mindenki egy kicsit másképp éli meg. Ha igazán szerelmes leszel, tudni fogod, hogy igen, ez a szerelem.
12/16 anonim válasza:
Egy nagy fosh. Úgyis bukod, már régóta az eszemmel választok.
13/16 Ypszilon1980 válasza:
Érzelmi szinten jó érzés, de rossz a testre, környezetre gyakorolt hatásában. Állandóan a másikra gondolsz, minden mást elfelejtesz, nem figyelsz oda dolgokra, állandóan magas a pulzusod, felgyorsul az anyagcsere,csak róla tudsz beszélni, nem tudsz tanulni, stb.... ráadásul, ha viszonzatlan, na akkor az a legnagyobb szívás. Egy szerelem csak akkor jó, ha az illetővel vagy közvetlenül.
14/16 anonim válasza:
Csodálatos...Alig várod hogy újra lásd,
próbálod elképzelni az arcát, a szemét,a száját..
Megőrülsz ha nem vagy vele... :-)
Egyébként tényleg úgy van, hogy olyankor csoda ha nem ütnek
el,mert 1 méterrel a talaj fölött jársz agyilag, a rózsaszín ködben..
15/16 anonim válasza:
Nekem kémiával párosul.
Nagyon akarok vele találkozni, ölelni bujni közös élményeket progikat, szexet is, es tervezek vele osszekoltozest
16/16 anonim válasza:
15-ös, azért ezeket nem az első pár randi után tervezi általában az ember,
később oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!