Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szerelmesnek lenni?
Én nagyon rosszul éltem meg.
1x voltam szerelmes és azért a személyért mindig aggódtam, tényleg akkor éreztem magam boldognak ha ő is az volt. Fontos volt a boldogsága. Nagyon szerettem volna szeretni, vigyázni rá, szerettem volna mellette lenni mindig. Sokat gondoltam rá és minden érdekelt vele kapcsolatosan. Imádtam minden hibájával együtt és meghaltam volna érte. Bármit megtettem volna azért az emberért. És sokszor már annyira erős és mély szeretetet éreztem irányába,hogy az FÁJT és jobb lett volna semmit nem érezni
Egyébként viszonzatlan volt. Sose tudta,hogy szerelmes voltam belé. Azóta van valakije és boldog a barátnőjével. Örülök nekik nagyon. De túlléptem. És igazából nem is tudom mivan vele. Elengedtem az egészet.
Az én szeretetemből nem kérne senki. 🤗
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!