Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek szerelmesnek lenni? Mit lehetne tenni ellene?
Valószínüleg a trauma miatt nem nyílsz meg, ami ért téged.
Esetleg beszéld meg a lánnyal, hogy járjatok, hátha az ad némi érzelmi biztonságot
Vágtak át engem is párszor rendesen nők.
Viszont, mikor tényleg azzal találkoztam, akit tudtam szeretni, azonnal rózsaszín köd jött. Szerintem,. még nem találkozol azzal aki minden téren elbűvöl, addig a többi csak szimpatikus, vonzó és kész. 26 éves koromba jött az a nő, akibe fél óra alatt bele zúgtam. Addig kb úgy voltam mint te.
Hali!
A rossz tapasztalataid mindenképp nyomot hagynak.
Szerintem ez jó. Ezt én következetességnek hívom. Tudom furcsa, mert azt tudatos dolognak tartjuk, de a racionális alkatúaknál ez ösztönösen működik.
De a tapasztalat általában speciális esetekre vonatkozik, azaz pl.: bizonyos típusú nőkre. Ez nem feltétlenül jelenti, hogy külsőre, arcra hasonló és egymásra emlékeztetnek. A teljes személyiség az ami alapján a véleményed és így érzéseid is alakulnak.
Az teljesen természetes, hogy általában ösztönösen hasonló emberekhez vonzódunk. Persze lehet többféle "típus" is ami bejön. Szóval csak oda akartam kilyukadni, hogy lehet érdemes olyanokkal szerencsét próbálni, akik elsőre nem tűnnek fel.
Ennek kicsit ellentmond: azt is észre kell venni, hogy általában a lányok választanak. Úgy értem, tesznek róla, hogy észrevedd őket, és hogy gördüljenek a dolgok. És megfigyelésem szerint itt is igaz, hogy általában hasonló típusú lányoknak jön be az ember (azaz mindig ugyan abba a csapdába esünk)
Mesélj Kérdező!
Hogy alakultak a dolgok?
Szerelmes vagy már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!