Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmesnek lenni egy hírességbe? Pl egy énekesbe, politikusba stb? Mit jelent az az érzés? Kinek volt már ilyenje?
Nyílván nem ilyen Hugh Grant filmre gondolok vagy "Pretty woman' dologra, hogy meglátod tv-n keresztül és úgy érzed "ő az", "igazi". De az előfordulhat, hogy egy felnőtt ember, mondjuk azért fiatal belezúgjon egy hírességbe?
És most hagyjuk a hegyi beszédet, hogy ne álmodozz csajozz/pasizz a való életben. Ez egyértelmű, azzal nincs gond, nem is ez a kérdés.
Hanem, hogy csajok: érintett már meg titeket egy híres jóképű színész, énekes, művész, miniszterelnök, politikus stb?
És férfiak titeket egy ilyen nő?
Milyen volt/Miért/ Mit jelentett "ez az eset" később? Ezek a kérdések.
Nem titkolom, nem vagyok álszent, mert velem nem rég történt egy hasonló, persze írtam, hogy nem olyan mint a Pretty woman. Csak egy kis ideig megérintett egy vezető politikus (nő, tehát leesik mi vagyok). Az előtt is hallottam róla, és szimpatikus volt, ha láttam róla vmit, interjút vagy egyebet, kedves megjelenésű volt, nem csúnya stb. De nem rég volt, hogy elvarázsolt. Eleinte nem tudtam mi okból, és tényleg olyan szerelmesnek éreztem magam, aztán kezdett összeállni a kép. Szal a lényeg, hogy ez ihlette a kérdést.
Ezt ha jól tudom az angolok "crush"-nak nevezik, de van rá szavuk amikor belezúgsz egy általad személyesen nem ismert személybe, szóval létező jelenség.
Nekem spec ilyen nem volt. Talán azért mert nem itélem meg olyan könnyen az embereket. A hírességek, közéleti személyeknek van egy kialakitott imidzsük, így van akit pozitívabban itélek meg, de tudom hogy nem ismerem az adott egyén még akkor sem ha az élete ki van teregetve a sajtóba. Nekem ezek a csodafickók, olyan "szép, szép, de..." érzésbe vannak.
Nehezen bizok és nehezen szeretek.
Én utoljára alsós koromban éreztem ilyet.
Ezt felnőtt fejjel szerelemnek túlzás hívni, legfeljebb tetszik.
"Ezt felnőtt fejjel szerelemnek túlzás hívni, legfeljebb tetszik."
Igen igazad van, inkább úgymondanám, hogy túlságosan tetszik legfeljebb. De a szerelem szó itt egyértelmű gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!