Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz újra szerelmesnek lenni? Ti mennyi idő utan letettek újra szerelmesek egy szakítás vagy csalódás után?
Változó volt, igazából amint jött valaki akibe szerelmes lettem, teljesen túltettem magam a régi szerelmen.
22/f
Erre nincs egyenlet. Mindenkinél más, meghatározza az ember személyisége, a kapcsolat, hogyan váltatok el, stb. Volt hogy 3 éves kapcsolat után 2-3 hét múlva jól voltam mert kezdett elhalni már amikor benne voltunk. Olyan is volt hogy 4 hónapos taccsra tett további 3 hónapig.
Az jó ha igényled hogy szerelmes legyél. De le kell tudnod zárnod az előző kapcsolatod. Erről a neten is sok hasznos dolgot olvashatsz. És utána, hajrá, járj el ismerkedni. Lehet sokáig tart, de érdemes kivárni. :)
Nekem egy 4 éves kapcsolat után majd másfél év.
Randiztam, de komolyabb érzelem nem tudott kialakulni.
Az ember azt hiszi, hogy azzal az emberrel éli le az életét. A szakítás pedig mindent tönkre tesz. Az egész Jövő képedet kell újra formálni. Ez nem kis idő. Főleg ha komoly érzelmek is jelen vannak.
Most újra a szakítás után nem tudom mikor leszek képes újra szeretni. Mert két hónap után sem érzem, hogy képes lennék ismerkedni.
Ez mind idő. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!