Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat, jó tanács?
Elvesztettem a kedvesem hibás döntéseket hoztam régebben és később saját magam áldozata is lettem ezáltal.
Közre játszott egy másik fél is akinek köszönhető mindez, direkt keresztbe tett nálunk.
Lehet nem kapom vissza már sosem mert minden erre utal.
Ti mit tennétek az én helyemben? Zaklatni nem szeretném, de félek hogy ő nem fog jelentkezni ha igen akkor lezárta.
Tudja hogy szeretem de nehéz elfoganom hogy ő már nincs nekem.
Annyira tanultam mindenből csak mindig utólag okos az ember.
Ha nem érkezik válasz az sem baj legalább leírhattam mi az ami bánt :(
25/L
Én a másik oldal vagyok a 3-massal ellentétben.
Én az vagyok aki azt mondja, hogy egyszer élünk, szóval keresd fel beszélj vele, mert az is lehet, hogy még nem vesztetted el. Az is lehet, hogy rád vár.
Ha nem akkor legalább tudni fogod, hogy teljesen léezárta és akkor szépen lezárod te is.
Olyan aranyosak vagyok. Köszönöm szépen mindenkinek.
Nem tudom mit mondd sokszor a szívem az a baj, mivel ez még friss dolog azt érzem néha ha megírom- elmondom neki újra az érzéseim azzal teszek kárt. Néha pedig azt érzem hogy lehet felesleges köröket futnék csak.
De ha nem teszem nem tudom meg.
* Néha pedig azt hogy lehet csak ez kellene hogy elmondjam neki újra
Én ennek is örülök hogy ezt kiírhattam valamilyen formában magamból.
Én hagynám az egészet a francba. Ha szakítottatok, nem ő volt "az Igazi" és kész-kalap.
Ne rágd magad, a szerelem feleannyit nem ér. Légy boldog, élvezd ki a szabadságodat, tölts le egy jó számítógépes játékot (pl. a Tyrian-t), ölj meg benne mindenkit, és használd ki, hogy azt tehetsz, amit akarsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!