Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van aki tényleg úgy gondolja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki tényleg úgy gondolja, hogy egy jó párkapcsolathoz nem kell szerelmesnek lenni, elég a szeretet?

Figyelt kérdés
Egy fiú barátommal beszélgettünk a témáról és azt mondta így gondolja, nem is érti egyesek miért hajkurásszák a szerelmet.
2017. dec. 10. 20:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%

Én azt gondolom, hogy egy párkapcsolat pont akkortól számít jónak amikor a szerelmes rózsaszín köd és jópár veszekedés után még mindig boldogok egymás mellett.

Én sem hiszek a szerelemben.

2017. dec. 10. 20:10
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Van, aki ezt gondolja és mondja, de a valóságban ő is a szerelmet hajkurássza.
2017. dec. 10. 20:13
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

szerintem meg nagyon is kell szerelmesnek lenni

különben együtt élhetne a testvérével, egy barátjával, vagy a macskájával, ahhoz elég a sima szeretet.

a párkapcsolathoz SZERELEM kell, erős szövetség.

ha ezt valaki tagadja, tegyen egy szívességet, ne éljen párkapcsolatba.

sok a párját és önmagát csaló, kapcsolatfüggő hülye.

2017. dec. 10. 20:14
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerelem nélkül nekem értelmetlen egy kapcsolat.
2017. dec. 10. 20:17
 5/20 A kérdező kommentje:
És abban az esetben, ha az elején megvan a szerelem, csak pár év múlva elmúlik? Attól még nem lehet jó egy kapcsolat?
2017. dec. 10. 20:20
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező,akkor a sok "szerelemért vagyok kapcsolatban" felfogású ember otthagyja a párját. Egyébként a szerelem érzése az extra erős szeretet+szexuális vonzalom és bizalom. Ezeket az érzéseket szerelem nélkül is ki lehet élni.
2017. dec. 10. 20:24
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ahogy előttem írák jön a "már nem érzem azt amit az elején", lapát és két hét múlva már egy újabb ember karjaiban dúl a mindent elsöprő szerelem.

Nem érdekes, hogy pont a lányok a szerelmes típusok és a az ilyen viselkedésbeli párhuzam?

2017. dec. 10. 20:26
 8/20 anonim ***** válasza:
63%

Egy igazán jó kapcsolatban, ahol a felek tényleg megtalálták az igazit, ott nem fog elmúlni a rózsaszín ködös szerelem sem. Legalább is én ezt látom a körülöttem lévő nagyon jó 10+ éve tartó kapcsolatokban.

A kérdésre válaszolva nagyon jó együttélés lehet szerelem nélkül, csak ezt nem lehet párkapcsolatnak nevezni. Pláne akkor szívás, ha valaki belemegy ilyenbe, hogyha pár év múlva mégis rátalál a szerelem valamelyik félre, és ezért lesz vége. Számomra nincs értelme együtt lenni valakivel, akit csak szeretek, de nem vagyok belé szerelmes. Csak időpazarlás az egész, és rengeteg lehetőség kihagyása.

2017. dec. 10. 20:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én még mindig szerelmes vagyok a férjembe és ő is belém. Más lesz, mert egy évtized után már sok dolgot megéltek együtt, összeszoktok... Persze hogy más, mit kell ettől tojni? :D De egy igazán jó házasság mindig több lesz, mint a szimpla barátság vagy szexuális vonzalom. Ezeket össze sem lehet hasonlítani. A sok tönkrement kapcsolat meg hogy jön ide? Ne gyalázzuk már ilyen példákkal a nagy, megbecsült szerelmeket... :) Csak olyan ember száját hagyja ez el, aki nem él hosszú, jól működő házasságban.
2017. dec. 10. 20:57
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem és nem szeretet, vagy rózsaszín köd. A mély szerelmet találod meg, az eltarthat igen sokáig. Nálunk, több tíz éve tart.
2017. dec. 10. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!