Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most ?
Tanácstalan vagyok és szükségem lenne segítségre,nem tudom mihez kezdjek,mit csináljak.
Munkahelyemen megismertem egy férfit,már a legelső perctől fogva érdeklődtünk egymás iránt,jól érezzük magunkat egymás társaságában,olyan dolgokat oszt meg velem amit mással nem.A férfinek 3 évig tartott a kapcsolat, mély nagy szerelem volt,de a nő megcsalta,és a mai napig hiába érzi nem bír nyitni más felé azt mondja tudatt alatt megrekedt,de most mintha elkezdett valamit érezni irántam,de inkább falakat húzz,értem én,hogy nem akar újra csalódni,de nagyon nagy érzéseket táplálok iránta,és fáj,hogy nem akar közeledni
Aki volt már hasonló helyzetben mihez kezdjek most?
Legyek türelmes és mint úgy tartja a mondás türelem rózsát terem
Vagy fogadjam el ezt az egészet
#3 nagyon sokat segítettél
Köszönöm mindenkinek aki írt
Szerintem meg olyan felállásban, amikor a férfi közölte vele, hogy annyira azért nem mozgatja meg, mint a korábbi barátnője, a küzdéssel csak belekényelmesíti a partnert. Nézd, én nem sokra becsültem soha azokat a partnereimet, akiknek megmondtam, hogy nem tudok beléjük szerelmes lenni, nem vagyok túl valakin és ennek ellenére nyomultak. Egyrészt tényleg nem voltak számomra elég vonzóak, vagy külsőre vagy temperamentumban hiányzott valami plusz, másrészt azt éreztem, ebben a sztoriban valójában nem is én vagyok nekik a fontos, hanem az ő kényelmük, szexuális kielégülésük és egyéb érdekek, ami miatt kapaszkodtak belém annak ellenére, hogy tudták, soha nem leszek boldog mellettük. Én az ilyet nem becsülöm sokra.
Ilyen esetben egyetlen mód van arra, hogy a másik fél becsülni kezdjen: túl kell rajta lépni és lezárni vele az egészet. Ez meglepő módon tud működni, de szerelem ettől se fog ébredni senkiben, de rövid időre feleltheti a pasi érdeklődését. De tök felesleges ebbe a játszmába belekezdeni, mert ez nem valódi érdeklődés és amint megkapja újra, megint nem fogja becsülni, mert ahhoz a másik lányhoz fogja állandóan viszonyítani.
Szerintem le kell zárni és hátra se nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!