Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek a barátommal?
Ha már meg beszéltétek ezeket, hogy hadja abba, és ezek után is folytatja, akkor már nem fog megváltozni!
Most még csak nézegeti, később már többet akar.
Az úgy még oké, hogy megnézi a lányokat, mert ilyen a férfi ösztön, de hogy előtted is!? Hallatlan! Bunkó fráter!
Szóval át kéne ezt beszélni, hogy most ő bunkó, de amúgy lehet tervezni vele, és szeretne családod, stb... vagy inkább dugna még pár csajjal?
#3 Nem azzal van bajom,hogy lát más nőt is rajtam kívül, ez nyilvánvaló, de kifejezetten kellemetlen tud lenni,amikor mindenki után fordul a jelenlétemben, még az évfordulós vacsoránkon is. Azért mindennek meg van a határa szerintem.
#4 Igen, az már aggasztóbb,hogy nem igazán aggasztja a dolog,hogy megbánt ezekkel a dolgokkal. Ő semmi ilyet nem vesz észre,mindent tagad,nem ismer be semmit.
#5 Ezenkívül tervezni lehetne vele, család centrikus, intelligens, szerethető, odaadó.. Nagyon sok jó tulajdonsága van, de mindezek mellet itt vannak ezek is,amiken többszörös átbeszélés után sem hajlandó változtatni, és ez kifejezetten aggasztó, amennyiben a későbbiekben együtt gondolkoznánk.
Tehát zavar és bajod van vele? Mi mit tudunk tenni az ügyben? Te is tudod hogy veszett fejsze nyele. Vagy elfogadod hogy egy telepi kommersz kapcsolatban vagy, igazán nulla kapcsolati értékekkel, vagy kilépsz belőle.
Itt az a kérdés, hogy TE mennyire becsülöd magad!
Én ha nő lennék, húznék egy mércét, lehetőleg elég magasan, majd az életemet és önmagamat is ehhez állítanám. Ha ez oké, akkor a léc alól nem választanék magamnak, mert valójában a kapcsolatod minősége valahol rólad is egy bizonyítvány.
A barátod nem érett még meg egy komolyabb kapcsolatra, lehet soha nem is fog. Nekem volt ilyen exem. 40 éves, de még most sem változott meg.
Az sincs kizárva, hogy melletted keresi a még jobban tetsző nőt, ezért liheg minden nőnemű képére.
Ami biztos, feléd nincs kellő tisztelettel, de valódi érzéssel sem. Én nem húznám az időmet mellette feleslegesen. Lehet azt hazudja majd, hogy vàltoztatni fog, ha beszélsz vele erről ismét, de ez csak mese lesz. Ugyanúgy csinálni fogja, mert nincs igénye a valódi változásra. Neki ez simán belefér. Neked nem. Itt nem lesz egyetértés soha. Én lapátra tenném, és nem holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!