Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Randizunk, beleszerettem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizunk, beleszerettem és kiderül, hogy 3 éves kapcsolata van? Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés

Közös ismerős által ismertem meg. Szimpatikus volt már elsőre is, de olyan srácnak tűnt, aki kb. mindenkinek az.

Helyes, jól öltözködik, közvetlen, vicces, udvarias (23 éves amúgy). Én ezt annyiban hagytam, hogy elkönyveltem magamban, hogy "jó pasi", de miután elköszöntünk, nem stalkingoltam online, nem gondoltam rá, nem kérdezősködtem utána. Ő mégis elkérte a közös ismerősünktől a számomat, elkezdtünk üzenetben beszélgetni, utána háromszor randiztunk is, mind a hármat ő kezdeményezte. Most így pandémia idején ne gondoljatok nagy dologra, első randin sétáltunk a rakparton, teáztunk, beszélgettünk. A másodikon elmentünk libegőzni és kicsit kirándulni, majd a harmadiknál a fél Mekit felvásároltuk és piknikeztünk egyet. A második és a harmadik randi között egyszer spontán meglepett egy doboz sütivel is korán reggel, mert előtte nap mondtam neki, hogy mennyire kívánom, ő pedig hozott. Akkor itt maradt kb délig, sorozatoztunk, sütiztünk, beszélgettünk. Amúgy a csókig jutottunk el eddig és én oda, meg vissza vagyok tőle, meg úgy éreztem, hogy ő is tőlem. Többször küldött virágot, Valentin-napon is kaptam egy nagy rózsaboxot lufikkal, mert hogy akkor állítólag elutazott, de gondolom a barátnőjével volt és ciki lett volna az este felén lelépni otthonról, hogy akkor most megy romantikázni ahhoz a lányhoz, akit hülyít mellette.

Szóval minden jó volt, erre most szembesültem azzal, hogy amúgy a barátnőjével él együtt, akivel 3 éve együtt vannak. Mondanom sem kell, hogy nem ő mondta meg... Először nem is akartam hinni a szememnek, de ahogy kutakodtam tovább, rá kellett jöjjek, hogy bizony kamuzott. Írtam a közös ismerősünknek, akivel jóban van, hogy ez most mi és mondta, hogy ő ebből szeretne kimaradni, már akkor mondta a srácnak, hogy ebből gond lesz, mikor elkérte a telefonszámomat és a lelkére kötötte, hogy ne kezdjen hülyíteni, ne szálljon rám és ne akarjon ismerkedni.

Fáj, hogy ennyire hülyének lettem nézve és dühös is vagyok nagyon. De nem akarok hirtelen cselekedni, vagy nekiesni... Szó nélkül sem szeretnék eltűnni, mert azért jó lenne, ha tudná, hogy tudom. Arra is gondoltam, hogy a barátnőjének elmondom a dolgokat, de nem tudom, hogy ez jó ötlet-e?

2021. márc. 6. 20:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Én a helyedben nem avatkoznék bele. Nem biztos, hogy a barátnő hinne neked. A srác akár ki is tudná magyarázni a dolgot, főleg akkor, ha a csajszi

túlzottan ragaszkodó típus.

Közölném a sráccal, hogy tudok a barátnőjéről, majd kizárnám az életemből.

2021. márc. 6. 20:30
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Jó ötlet.
2021. márc. 6. 20:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig joga van a barátnőjének tudni erről... Ne szólj a srácnak, inkább a barátnőjének. Írd le neki pont ezt.
2021. márc. 6. 21:06
 4/16 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem hinne nekem, nem valószínű, mert vannak képeim, videóim. Ezeket magamnak csináltam még akkor, nem azért, hogy zsaroljak vele, vagy bármi ilyesmi. Meg pl. a libegős videókon ott a maszk is nálunk, szóval még azt sem lehetne mondani, hogy régi és valami őrült exe vagyok, aki így akar keresztbe tenni nekik.
2021. márc. 6. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont küldd el neki.

Legalább elkerülhető lesz, hogy egy ilyen féreghez menjen hozzá/szüljön neki gyereket.

2021. márc. 6. 21:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt hasonló, csak engem sajnos tovább hülyítettek. Én nem tettem semmit, a csaj magától hagyta ott utána. Ha gondolod és jót tenne a lelkednek, mondd el neki, aztán rajta múlik, hogy hisz vagy nem! :)
2021. márc. 6. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen írd meg a barátnőjének! Most komolyan, te nem szeretnéd tudni, ha a pasi, akivel a jövődet tervezed más lányokkal kavarna melletted? Én nagyon örülnék neki, ha valaki felvilágosítana, hogy ne kelljen egy ilyen féreggel még egy percet is együtt töltenem.
2021. márc. 6. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:
17%

Én egy szó nélkül tűnnék el. Nulla reagálás.

Ez a legelegánsabb megoldás, és emelt fővel távozhatsz.

2021. márc. 6. 21:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a lánnyal kell felvenni a kapcsolatot. Nehogy már megússza a tiszteletlenséget a srác. Mekkora gyökér
2021. márc. 6. 22:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy ekkora gerinctelen fost ne hagyj mar tovabb nyugodtan elni, kuld csak el a baratnonek, nehogymar ennyi boldogsaga maradjon ha mar szethulyitett teged
2021. márc. 6. 22:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!