Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most ?
Tanácstalan vagyok és szükségem lenne segítségre,nem tudom mihez kezdjek,mit csináljak.
Munkahelyemen megismertem egy férfit,már a legelső perctől fogva érdeklődtünk egymás iránt,jól érezzük magunkat egymás társaságában,olyan dolgokat oszt meg velem amit mással nem.A férfinek 3 évig tartott a kapcsolat, mély nagy szerelem volt,de a nő megcsalta,és a mai napig hiába érzi nem bír nyitni más felé azt mondja tudatt alatt megrekedt,de most mintha elkezdett valamit érezni irántam,de inkább falakat húzz,értem én,hogy nem akar újra csalódni,de nagyon nagy érzéseket táplálok iránta,és fáj,hogy nem akar közeledni
Aki volt már hasonló helyzetben mihez kezdjek most?
Legyek türelmes és mint úgy tartja a mondás türelem rózsát terem
Vagy fogadjam el ezt az egészet
Ugyan.. sokan ereztuk mar szakitas/csalodas utan, hogy na mist aztan joideig hagyjanak a nők/ferfiak.
De, ha jon olyan aki igazán megfog, akarjuk őt akkor ezt az elképzelést azonnal dobjuk a francba.
Szamomra ezek a "meg nem allok készen" dolgok, mindig komolytalanok. Azert nem tud nyitni, mert a volt nőt szereti.
12...-es...jót írsz, de kicsit ellentmondtál önmagadnak. Szerintem azért nem tud nyitni, mert a kérdező nem fogta meg őt annyira.
Ez egybevág az állításod első felével. Igen, a volt nőt szereti, de ha jönne valaki,a aki igazán megfogja, azonnal dobná az elképzelést a francba, hogy nem akar kapcsolatot.
13.
Igazad van. De, ha a volt nőt szereti még akkor nem is TUD még jönni senki olyan akit megkedvelhetne.
Akinel meg erezzuk, hogy igen vele megeri megprobalnom, annak nem is mondjuk, hogy nem allunk meg keszen.
Abban biztos vagyok, hogy ilyenkor csak egyszeruen nem kell eléggé a masik. Talan arra igen, hogy az egonkat novelje a rajongasa/szeretete, kicsit elterelje a gondolatokat, de ennyi.
Erről nem te tehetsz kérdező fel pillanatig sem, de ne kajtasd tovabb, ha neki nem kellesz annyira, mint o neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!