Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jól döntöttem? Mihez kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem? Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Van egy ember,akit nagyon szerettem,viszont hatalmasat csalódtam benne. Rengeteget sírtam és idegeskedtem miatta. Nekem ez nagyon nem hiányzott, ezért úgy döntöttem kis időre kizárom az életemből. Azt gondoltam még rosszabb lesz nélküle,és hogy nem fogom kibírni, de amióta nem beszélek vele nem sírtam annyit, és azok a dolgok,amiket ő lerombolt bennem,kezdenek újraépülni. Egyszóval hiányzik nagyon,de nyugodtabbnak érzem magam amióta ő nincs,és nem beszélek vele.

De viszont nem bújkálhatok örökre, és én rettegek attól,hogy újra látnom kell. Gyomoridegem lesz, és újra feltépné a gyógyulásban lévő sebeket.

2018. júl. 16. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem sok pozitív dolgot hozott az életedbe, akkor jobb hanyagolni. Senki sem annyira egyedi, hogy ne találj olyat, aki pótolhatja. Ha találsz, akkor már nem is fog hiányozni. Addig pedig koncentrálja magadra, a céljaidra, arra ami érdekel.
2018. júl. 16. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Ne találkozz vele kettesben, kerüld, kerüld, kerüld. Ne kérdezz vissza, hogy hogyan, csak csináld.
2018. júl. 16. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Mi okozta a csalódást? És miért kellene újra látnod? Egyszerűen csak ne menj oda, ahol ő van.
2018. júl. 16. 17:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát végül is nem lakunk olyan közel egymáshoz,úgyhogy az elkerülés talán megoldható, de mi legyen a közösségi oldalakkal? Nincs szívem letiltani mindenhonnan, bár nyilvánvalóan ez lenne a legjobb ebben a helyzetben. Mit gondoltok?
2018. júl. 16. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
El kell keserítselek: ha 50 év múlva fogod látni, akkor is gyomorideged lesz. Van amit sajnos nem mi írányítunk hanem a lelkünk.
2018. júl. 16. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Nekem sem volt szívem elaltatni az öreg, beteg, szenvedő kutyám... de már bírtam nézni, hogy wc-zni sem tudja elvonszolni magát, így elaltattuk... :((((

Sajnos van, hogy áldozatokat kell hozni azért, hogy mindenkinek jobb legyen. Neked nem is az életéről kell döntened, szóval tiltsd le nyugodtan. És kezdj el végre felépülni!

2018. júl. 16. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen jól döntöttél. Sz*r dolog ez, de volt benne részem és így tudtam én is kimászni belőle, hogy elvágtam mindent és letiltottam (mert ő még képes volt keresni). Néha viszont meglátom az utcán, akkor kicsit rossz, de már messze nem annyira, mint akkor.
2018. júl. 16. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
4%
Gondolom te semmi rosszat nem tettél vele, amivel leromboltad lelkileg...igaz?
2018. júl. 16. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Jól döntöttél. Kerüld.
2018. júl. 16. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2018. júl. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!