Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mihez kezdjek? Rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mihez kezdjek? Rosszul döntöttem hogy esélyt adtam neki?

Figyelt kérdés

A barátom 24 éves, én 23. 4 éve vagyunk együtt. Lassan már 9 éve hogy állandóan bejár kocsmázni a haverjaival (hetente-kéthetente). Már nagyon unom, az utóbbi időben nagyon csúnyán eldurvult a helyzet, állítása szerint 2 ezer forintnál többet nem szokott elkölteni, meg csak sört iszik, mégis úgy jön haza hogy nem lehet hozzászólni, mert tiszta bolond a piától, úgy beszél velem mint a kutyával. Másnap meg nem emlékszik semmire. Múlt héten telt be végleg az a bizonyos pohár, amikor ráb_szta az ajtót a kezemre (nem direkt akart fájdalmat okozni), úgy hogy beszakadt a körmöm, utána meg még én lettem lehülyézve hogy miért tettem oda a kezem. Másnap persze semmire nem emlékezett, de nagyon megbánta. Ultimátumot adtam neki, hogy vagy soha többet nem iszik alkoholt (mert azzal nincs baj ha beül beszélgetni a haverokkal) vagy köztünk mindennek vége. Persze, ő így szeret meg úgy szeret, nem iszik többet, még abba is belement hogy ha bemegy akkor szépen ideadja a pénztárcáját és a kártyáját. Ahogy telt az idő nem múlt el nap hogy ezt ne juttattam volna eszébe.

Eljött hát a szombat, a fiúk hívták hogy menjenek fel egyikőjükhöz. Na és itt jött a vita, kértem a pénztárcát és a kártyát. Jött a felháborodás hogy nekem mi közöm az ő pénzéhez amit ő keresett meg. Meg hogy tökmindegy hogy pénz nélkül megy-e el vagy sem, mert úgyis lesz pia a haverjánál. Már indultam is a holmijaiért hogy akkor itt elköszönünk egymástól végleg. Azt mondta hogy adjak neki egy utolsó esélyt hogy nem lesz ittas ha hazajön, normálisan fog velem viselkedni és oda fog figyelni mennyit iszik. Elég szkeptikusan álltam ehhez az egészhez, mert "elvileg" ezelőtt is úgy ment el, hogy ő majd odafigyel... De azt mondta hogy ha nem így lesz, akkor maximálisan meg fogja érteni és elfogadni a szakítást.

Így végül adtam neki egy utolsó esélyt... De rettenetesen félek, hogy mi lesz... Mire számíthatok így szerintetek? Rosszul döntöttem, hogy adtam neki egy utolsó esélyt?

2014. ápr. 19. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

1500 Ft-ért egy komplett párhoroszkópot készítek és most az akciós csomagban egy kristálygömb jóslás is tartozik!

Szóval ha szeretné tudni a biztos jövőt akkor ne habozzon! Válasszon engem!

2014. ápr. 19. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezek a férfiak, nem biztos, de kb. 80%, hogy nem fogják senki kérésére abbahagyni az italozást, és később, ahogy egyre hülyébbek lesznek tőle agresszívvé válnak, te már érzed is a kiabálásaiból/csapkodásaiból, és ez egyre csak rosszabb lesz, neadjisten' meg is fog ütni, ha meg még gyerek lesz szegénynek nem lesz normális élete. Ez pedig akkor történhet meg, ha te minden egyes könyörgő szavának bedőlsz, és mindig megbocsájtasz neki, és lesz egy utolsó utáni meg utáni meg utáni... esélye.

Szóval rosszul döntöttél szerintem, de hát így alakult és ezután is folytatja a piálást azon nyomban dobd. Neked akarok jót.

2014. ápr. 19. 17:43
 3/4 PearlDiver ***** válasza:
#2-vel abszolút egyetértek, ne legyél együtt olyan emberrel, aki nem tudja kontrollálni magát. Vagy hagyd el, vagy talaljatok olyan kompromisszumot, ami működik (pl max 3 sör per alkalom). Ha ezt tudja tartani, még talán van neki remény.
2014. ápr. 19. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:

egyre csak odázod a végső döntést, ezt te is tudod. Ma lehet, hogy nem lesz mocsár részeg, ha hazajön. De jövőhét szombaton, vagy a következőn már simán.

Hagyd ott, ez csak egyre rosszabb lesz!!!!

2014. ápr. 19. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!