Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfinak hány "különleges" nő lehet az életében?
Ezt úgy értem, hogy egy időben, hány nőre tekinthet különlegesként egy férfi szerintetek? Nekem, mint laikusnak az az elképzelésem, hogy a családtagjaira, az anyukájára, mamájára, lányaira, testvéreire...nőként pedig a szerelmére, akitől gyerekeket akar, vagy épp már vannak neki az adott nőtől.
Ezt csak azért kérdezem, mert nevezetesen az exem kijelentette, hogy ő egyszerre több nőt tartott különlegesnek mellettem. Ugyanazokkal a szép szavakkal illetett más lányokat is, mint amikkel engem. Nos, pont ezért az exem már. De furcsálltam ezt a kijelentést...a különleges szó nekem azt jelenti, hogy valami egyedi, nem azt, hogy van belőle 1000..aztán ez elég önbizalom romboló volt számomra. Igaz, hogy az egész kapcsolatunk az volt, de mindig tudta fokozni.
Férfiak véleménye is érdekelne! Köszönöm!
Hány éves az exed?
Eléggé komolytalan a viselkedése. Ez a "különleges" kifejezés is csak egy kibúvó, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia a tetteiért. Ezzel szerintem saját magát nyugtatgatta, hogy hát sok a különleges nő.
Ami így is van, csak ha ő kapcsolatban van, az egy bizonyos fokú elköteleződést jelent. Ha ő sok más különleges nő társaságát szeretné élvezni, akkor nem kell komoly kapcsolatot vállalni.
Az megint más dolog, ha valakinek az egész élete során vannak olyan párjai (nem egyszerre), akiket különlegesnek tart, és jó szívvel emlékszik vissza rájuk.
4 nőt tekintek/tekintettem különlegesnek az életemben:
Anyukám, anyai nagymamám, a feleségem, az első barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!