Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy férfinak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfinak hány "különleges" nő lehet az életében?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy egy időben, hány nőre tekinthet különlegesként egy férfi szerintetek? Nekem, mint laikusnak az az elképzelésem, hogy a családtagjaira, az anyukájára, mamájára, lányaira, testvéreire...nőként pedig a szerelmére, akitől gyerekeket akar, vagy épp már vannak neki az adott nőtől.

Ezt csak azért kérdezem, mert nevezetesen az exem kijelentette, hogy ő egyszerre több nőt tartott különlegesnek mellettem. Ugyanazokkal a szép szavakkal illetett más lányokat is, mint amikkel engem. Nos, pont ezért az exem már. De furcsálltam ezt a kijelentést...a különleges szó nekem azt jelenti, hogy valami egyedi, nem azt, hogy van belőle 1000..aztán ez elég önbizalom romboló volt számomra. Igaz, hogy az egész kapcsolatunk az volt, de mindig tudta fokozni.

Férfiak véleménye is érdekelne! Köszönöm!

2021. nov. 27. 17:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Igazából én nem voltam sosem kapcsolat függő, meg nagyon jól megvoltam előtte egyedül is. Nekem nem volt szükségem senkire, csak úgy betalált anno, elkezdtünk randizni, ez lett belőle. Jegyessèg, majd megcsalás és vége. Lehet a megszokás miatt is nehezebb, bár ha mérlegelek, akkor hatalmas tehertől szabadultam meg, mert már csak gyötrelem volt az egész meg teljesen tönkretett lelkileg.
2021. nov. 27. 19:41
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem fogtam az adást.... Megcsalt?
2021. nov. 27. 20:07
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen. Végülis elmondása alapján ő mindenkit megcsalt, de engem kivètelesnek mondott, hogy velem nem tenne ilyet. Hát nem így lett. Vér nem válik vízzè .
2021. nov. 27. 20:10
 24/28 anonim ***** válasza:
50%

Hány éves az exed?

Eléggé komolytalan a viselkedése. Ez a "különleges" kifejezés is csak egy kibúvó, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia a tetteiért. Ezzel szerintem saját magát nyugtatgatta, hogy hát sok a különleges nő.

Ami így is van, csak ha ő kapcsolatban van, az egy bizonyos fokú elköteleződést jelent. Ha ő sok más különleges nő társaságát szeretné élvezni, akkor nem kell komoly kapcsolatot vállalni.

Az megint más dolog, ha valakinek az egész élete során vannak olyan párjai (nem egyszerre), akiket különlegesnek tart, és jó szívvel emlékszik vissza rájuk.

2021. nov. 27. 20:44
 25/28 A kérdező kommentje:
35, és elmondásai alapján én voltam az első komoly kapcsolata. Szerintem ez is sokat mondó. Ez, amit te is mondasz, hogy "ne kelljen felelősséget vállalnia a tetteiért", ez nagyon igaz volt rá mindenben. Mindig, mindent "mások miatt csinált", mindig a hárítás, semmi felelősség vállalás.
2021. nov. 27. 20:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem minden ember valamiben különleges, párkapcsolathoz viszont kevés ez a jelző, mivel számít a vonzalom, közös életcél, személyiség és megannyi más tulajdonság. Felesleges egy szón lovagolnod, hiszen a különleges mindenki számára mást jelent. Nem illetek össze, így külön folytatjátok, nincs ezzel semmi baj, mindketten keressetek olyan kapcsolatot, ami boldoggá tesz!
2021. dec. 1. 13:15
 27/28 A kérdező kommentje:
Igazából nem egy szón lovagolok, ez csak egy a rengeteg negatív baromsagai közül, hogy miket mondott még milyen felfogása volt. Ezeket nehéz kitörölni és túllépni, visszatérni ahhoz, hogy mi a normális. Ezek szerint az ő gondolkodása nem volt az, de ezt az egy különleges szót leszámítva elég sok mindenben .
2021. dec. 2. 09:36
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

4 nőt tekintek/tekintettem különlegesnek az életemben:

Anyukám, anyai nagymamám, a feleségem, az első barátnőm.

2021. dec. 2. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!