Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy férfinak nincs fészbúkja, akkor nálatok az különlegesnek számít?
25 alatt nemlétezőnek,
25-35 között furcsának,
35 felett normálisnak számít.
Nem. Sokan akkor sem használják már, ha van fiókjuk.
Páromnak sincsen például, de én sem szoktam már bejelentkezni.
"25 alatt nemlétezőnek"
Tévedsz. A fiatalok körében egyáltalán nem menő a Facebook.
Akkor énis a furcsák közé tartozom.
De szerencsére van egyéb lehetőség is beszélgetésre, és képcserére.
Figyi,te egy különlegesség v🅰gy fészbukkal meg anélkül is.
A facebook nincs korhozkötve,nagyimnak megmutattam pár éve,hogy működik,azóta mindig online.Nekem van fb de nem használom unom.
Instagram érdekesebb.
Mitől gördülékenyebb a kommunikáció és a beszélgetés facebook-on. Engem a cégnél is őrületbe kergetnek a munkatársak akik a skype-on irogatnak.
Ha 2 üzenetváltásból nem oldódik meg a probléma akkor felhívom telefonon. Lehet, hogy maradi de sokkal hatékonyabb.
Ha valakivel beszélgetni akarok akkor azzal meg találkozok és iszunk egy kávét vagy sétálunk.
El nem tudnám képzelni, hogy Gizivel ülök a kávézóban és a Bélának azt pötyögöm a telefonon hogy úgy hiányzol, de jó lenne veled. Ő meg visszapötyög a sörözőből három utcával odébbról, hogy te is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!