Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte minden csaj annyira különlegesnek gondolja magát?
Figyelt kérdés
Valóban ennyien nem tudnának tükörbe nézni?2012. jan. 7. 19:01
1/18 Utcakultúra válasza:
Tükörbe néznek, csak a sok smink miatt, másnak nézik magukat :)
3/18 anonim válasza:
Vakolat nélkül a palota is csak egy kő kupac =)
4/18 anonim válasza:
én egyáltalán nem tartom magam különösnek, sőt, iszonyatosan szánalmasnak és rondának:((((
egy lány...
5/18 anonim válasza:
nem mindenki sminkeli magát.én pl nem:)
6/18 Utcakultúra válasza:
19:06 De te nem is nézel tükörbe..
7/18 A kérdező kommentje:
Mégis, még a csúnya lányok is fenntartják azt az előjogot (nem tudom mire föl), hogy válogathassanak. Pedig boldog ember aki nem válogat.
2012. jan. 7. 19:08
8/18 Utcakultúra válasza:
Kérdező! De azért te is a plázacicákat nézed meg először a discoban..:D
9/18 anonim válasza:
bocs, hogy szebb vagyok az átlagnál, és ha már van lehetőségem a válogatásra élek is vele -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!