Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy férfinak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfinak hány "különleges" nő lehet az életében?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy egy időben, hány nőre tekinthet különlegesként egy férfi szerintetek? Nekem, mint laikusnak az az elképzelésem, hogy a családtagjaira, az anyukájára, mamájára, lányaira, testvéreire...nőként pedig a szerelmére, akitől gyerekeket akar, vagy épp már vannak neki az adott nőtől.

Ezt csak azért kérdezem, mert nevezetesen az exem kijelentette, hogy ő egyszerre több nőt tartott különlegesnek mellettem. Ugyanazokkal a szép szavakkal illetett más lányokat is, mint amikkel engem. Nos, pont ezért az exem már. De furcsálltam ezt a kijelentést...a különleges szó nekem azt jelenti, hogy valami egyedi, nem azt, hogy van belőle 1000..aztán ez elég önbizalom romboló volt számomra. Igaz, hogy az egész kapcsolatunk az volt, de mindig tudta fokozni.

Férfiak véleménye is érdekelne! Köszönöm!

2021. nov. 27. 17:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Na mi? Nem hiszünk el senkinek ,semmit, akkor sem, ha megkéri a kezed? Egyébként elég sokat tanultam belőle.
2021. nov. 27. 19:26
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
Mit?
2021. nov. 27. 19:28
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 évesen együtt voltam egy nálam 10 évvel idősebb igazi elmebeteg pasival. Az első igazán mély szerelmem volt, de borzasztóan elbant velem. Komplexusai voltak és ezeket rajtam vezette le, azt mondta, rossz vagyok az ágyban, nem vagyok elég okos, mindig másokat dicsért és még testileg is bántott. Engem annyira tönkretett, hogy öngyilkos akartam lenni..de végül pszichológus nélkül, egyedül sikerült kijonnom belőle. Tudom, nagyon nehéz az ilyesmi, de hidd el, hogy nem vagy rossz és örülj, hogy megszabadultal tole. Törődj magaddal, a kis lelkeddel és olyan dolgokat csinálj, amiket szeretsz, ettől fogsz "meggyógyulni". Nem ő számít, meg hogy miket mondott, csakis Te!
2021. nov. 27. 19:29
 14/28 A kérdező kommentje:
Pl ezt, hogy csak magára számíthat az ember, a saját dolgomban lehetek biztos, nem szabad elhinni a szép szavakat, a tettek nekem mindig is sokkal jobban számítottak. A hitegetes, ígérgetés semmit nem ér, pláne ha egy évig könyörögsz a változásért, de te csak hetente sírsz miatta, mert mindent rád hárít. És nem szabad benne maradni egy ilyen mérgező kapcsolatban ilyen sokáig, akkor sem, ha szereted a másikat és ragaszkodsz emiatt... Most így hirtelen ezek jutottak eszembe. Te mire gondoltál?
2021. nov. 27. 19:30
 15/28 A kérdező kommentje:
Én most úgy érzem, hogy szakemberhez kell fordulnom. Azt nem is említettem, hogy a gyomrom is teljesen tönkre ment mellette az idegtől, most meg mindenféle tükrözèsre járok meg egyebek. Így még nehezebb túllépni ezen, hogy konkrétan fizikailag szenvedek miatta és tönkretette az egészségem is.
2021. nov. 27. 19:31
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez nem tűnik túl meggyőzőnek. Az biztos, hogyha van ennek tanulsága, talán az, hogyha nem jó valami, akkor lépni kell, akármennyire ragaszkodsz.
2021. nov. 27. 19:32
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

Nem arról van szó, hogy neki hány volt különleges. Szimplán megcsalt téged, aztán direkt bedobta ezt a hülye szöveget, amivel méginkább megbántott.

Nincs ilyen, hogy egy férfinek sok különleges nő van az életében, hiszen, nem különleges egyikünk sem, mégis mindannyian egyediek vagyunk.

Valaki vagy szeret, vagy nem.

A házasság ezen a szinten csak egy papír. Hány vőlegény csábítgatott engem anno, olyanok is akikről sosem gondoltam volna. Attól, hogy a férfi akar egy gazdasági kapcsolatot, nem lesz szerelmes. A szerelem az teljesen más tészta.

2021. nov. 27. 19:35
 18/28 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is leírtam, mint tanulság, hogy nem szabad benne maradni, hiába ott a ragaszkodás. Velem konkrétan annyira elhitette, hogy nem vagyok szerethető és csak ő képes engem szeretni, hogy már úgy voltam vele a végén, hogy beèrem vele és lenyelek mindent tőle. Ez ostobaság volt.
2021. nov. 27. 19:36
 19/28 A kérdező kommentje:
A házasság mindkettőnknek többet jelentett volna, mindketten vallásosak vagyunk. Legalábbis én biztos, ahogy elnéztem az ő viselkedését, ő csak mondta magáról. Soha nem is gyakorolta, nem így viselkedett velem, meg még lehetne sorolni. Inkább legyen ateista az ember, mint egy álszent alak.
2021. nov. 27. 19:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám inkább, hogy tudnod kell egyedül boldogulni és mindig tudnod kell, hogy elvagy egyedül. Az nagyon csökkenti a kitettségedet. Nem tudnak teljesen leradírozni, ha van önálló életed
2021. nov. 27. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!