Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi különlegeset adhatnék évfordulóra? (férfinak)
Nos... adtam már plüss virágotill. textil rózsát a barátomnak - mivel lányként élő virág furcsábban vette volna ki magát.
Aztán vettünk már közösen perselyt, amibe mindig egyszerre dobunk egy jelképes összeget, amikor épp van nálunk: százast, kétszázast, ötszázast. Ezt kineveztük olyan perselynek, amit először el szeretnénk érni közösen, legyen az egy franciaágy ;-) vagy akár egy közös nyaralás. Lehet pl. bonsai fácskát, amire vagy ő, vagy közösen vigyáztok.
Aztán lehet a standard-eket: fotóval díszített párna, bögre, fotóalbum stb.
"Aztán lehet a standard-eket: fotóval díszített párna, bögre, fotóalbum stb"
Tipikus fantáziátlan, giccses, felesleges, gagyi női szarok.
Kedves Utolsó!
Első válaszoló vagyok, és miután jópár hasznosnak vélt ötletet adtam, csak utána írtam ezt a pár "gagyi" dolgot, amit bár én magam sem adtam még másnak, de lehet, hogy más sem...
Egyébként pedig nem erőltetted meg magad, kár volt írni, ha értelmeset nem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!