Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. hónapos évfordulóra szeretném neki írni. Szerintetek jó lenne?
Szija:$,igen 21.-e van kerestem sok sok idézetet de nem találtam olyat ami igazán tetszett volna. így írok én neked saját buksiból^^
Nagyon sokat jelentesz nekem és nagyon örülök hogy megismerkedtünk,nem gondoltam volna hogy ilyen szerencsés leszek hogy pont hozzám fogsz kötődni.Minden másodpercet, percet, órát imádok veled tölteni:) sokat nevetünk bohóckodunk, de ha bármi bajunk ,bánatunk van oda tudunk egymáshoz bújni és egymás szavai,érintései vigasztalnak, ez annyira jóó:$$ Még csak 1. hónap de remélem sok fordulót írhatok még neked. Holnap együtt leszünk már alig várom!! puszi és szép jó reggelt(: <3
A "külsőd megfog a belsőd megtart" :)
És milyen igaz (L)
Változtatásokat szívesen elfogadok,kritikákat is. köszönöm előre is!(:
Én aggódnék, ha a pasim ilyet írna. De komolyan.
Én meg életben nem szolgáltatnám magam ki ennyire érzelmileg. Kvázi felkínálod a szíved, hogy szúrd le, szúrd le!!!
De ha esetleg 16-17 éves vagy, akkor még belefér, mindkét oldalról.
20L
00:40...valahogy az a gyanum,h tortek mar ossze a szived...kulonben nem ugy fogalmaznal,h "kiszolgaltatott".
Sztem kedves toled,h sajat szavaddal mondod el,amit erzel...mindenesetre vigyazz!Csak akkor ird le neki,ha rendes veled, vonzodik hozzad es tenyleg megerdemli!
Szerintem korai, es kisse gyerekes. Ha tipikus tini tortenetrol van szo: a srac meglatja a lanyt es belepistul, megmondja neki es kiderul hogy a lany is belepistult, es pistultan elnek tovabb ... 3 honapot (ennyi a tini kapcsolatok atlagos hossza) akkor oke. Egyebkent nem javaslom.
21/F
Igen, es meg annyi, hogy 1 honap utan hogy beszelhetsz arrol hogy a belso tart meg... ez kb arra sem eleg hogy normalisan megismerd a masikat, hogy mikent viselkedik egy parkapcsolatban.
Persze nem akarom a tini ideadat lerombolni a szerelem termeszeterol :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!