Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapos "évfordulóra" mit vettetek a párotoknak? Van vmi jó ötletetek, mit vegyek? (20 évesek vagyunk, és fiú vagyok)
1., fogj egy üres dobozt, és szépen csomagold be
2., fúrj rá egy lyukat
3., köss egy masnit a péniszedre
4., dugd bele a lyukba, úgy hogy ne látszódjon.
5., szólj a lánynak, hogy bontsa ki az ajándékát
6., élvezd
Szerintem max egy szál virág. De ha csak boldog hónapfordulót kívánsz neki és adsz egy érzelmes csókot, az is bőven elég szerintem.
20/L vagyok, de én nem annyira szeretem ezt ünnepelgetni, majd az 1 évest pl már meg lehet.
Bár én azt mondtam a barátomnak, hogy a 3 évest szeretném igazán megünnepelni először, mert állítólag 2 év után mennek tönkre legtöbbször a kapcsolatok.
a kapcsolatok akkor mennek tönkre, ha nem egymáshoz illőek/harmadik lép be/stb nem 2. évfordulókor
pff
Nem azt mondtam, hogy 2. évfordulókor tönkremennek, hanem azt, hogy átlagosan a legtöbb kapcsolat a 2. évforduló után megy tönkre, mert akkor kezd elmúlni a rózsaszín köd.
Olvass utána és utána dumálhatsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!