Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy férfinak hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfinak hány "különleges" nő lehet az életében?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy egy időben, hány nőre tekinthet különlegesként egy férfi szerintetek? Nekem, mint laikusnak az az elképzelésem, hogy a családtagjaira, az anyukájára, mamájára, lányaira, testvéreire...nőként pedig a szerelmére, akitől gyerekeket akar, vagy épp már vannak neki az adott nőtől.

Ezt csak azért kérdezem, mert nevezetesen az exem kijelentette, hogy ő egyszerre több nőt tartott különlegesnek mellettem. Ugyanazokkal a szép szavakkal illetett más lányokat is, mint amikkel engem. Nos, pont ezért az exem már. De furcsálltam ezt a kijelentést...a különleges szó nekem azt jelenti, hogy valami egyedi, nem azt, hogy van belőle 1000..aztán ez elég önbizalom romboló volt számomra. Igaz, hogy az egész kapcsolatunk az volt, de mindig tudta fokozni.

Férfiak véleménye is érdekelne! Köszönöm!

2021. nov. 27. 17:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazi király volt az exed:D Tény, hogy mindenki egyedi, de általában az ember azt választja párjául, aki számára a legkülönlegesebb. Szerintem ne ezen agyalj, mert csak az idődet pazarolod és értelme nem lesz annak, hogy próbálod fejtegetni. Az exednek több nő kellett, mert nem tudott/akart egy mellett lehorgonyozni. Pont. Keress olyat, akinek te vagy a legkülönlegesebb.
2021. nov. 27. 18:37
 2/28 anonim ***** válasza:
81%

Relatív

Exem pl mellettem is állandóan másra hitte hogy az istennő, mellettem lesegetett is folyton másokat, platói szerelmeit likeolgatta, de amikor rajött arra, hogy lecsaptak a kezéről es pláne nem is egy csak egy átlagsrác, akkor meg nem győzött vergődni, meg kaparni utánam, akkor már érdekes lett, hogy nem lesegette mellettem a nőket, es hirtelen senki más nem volt az istennő csak en, akiért az utolsókig küzd.

Dehát már hiaba.

Olyan szinten megtört hogy erre élete végéig emlékezni fog.

Meg kéne becsülni a nőt, MÍG vele van, majd megtanulja egyszer, hogy nem utólag kell sírni, mikor már nincs.

2021. nov. 27. 18:47
 3/28 anonim ***** válasza:
37%
*nem is csak egy átlagsrác
2021. nov. 27. 18:48
 4/28 anonim ***** válasza:
33%
Sok volt, sok lesz.
2021. nov. 27. 19:11
 5/28 A kérdező kommentje:
Az enyém konkrétan másokra nyomult folyamatosan, ez egy írogatásból derült ki véletlen számomra. Emellett nekem nyomta az esküvő dumát. Amikor én ezt megtudtam, meg utána jártam a dolgoknak, ki is dobtam, aztán egész nyáron sírt utánam. Én meg ostoba voltam és adtam neki egy új esélyt, de azóta végleg vége. Aztán ilyeneket mondott, hogy így működik a világ, mi ezzel a gond, hogy több különleges nő is van számára. 😂 Csak fura...gondoltam megkérdezem itt, hogy erről kinek, mi a véleménye. Mert szerintem nem ez a normális. Mint nő, csak egy különleges lehet egy férfi számára. Gondolom ezt nőként.
2021. nov. 27. 19:13
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Alkati kérdés. Normálisan gondolkodsz. A pasid nem egészen. De van akinek több ilyen is van, legalábbis az élete során.
2021. nov. 27. 19:16
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
De ezt miért kérdezed meg? Ha így kbasztt veled, akkor remélem nem gondolsz már rá és mással tervezed a babát? Minden ilyen kérdés a semmirekellő pasikat erősíti meg abban, hogy amit csinálnak az rendben van.
2021. nov. 27. 19:17
 8/28 A kérdező kommentje:
Nem tervezek vele semmit. Csak nagyon tönkre tett lelkileg, folyamatosan a verbális bántalmazás, irányítás, manipulálás, teljesen nárcisztikus volt. Az ilyen emberekre meg tudjuk, hogy mi a jellemző, és sajnos nagyon lerombolják az ember önbizalmát, önértékelèsèt, már az is egy győzelem, hogy le tudtam rázni. De attól hatalmas károkat okozott bennem az ilyen kijelentéseivel és a folyamatos gyalázkodásával, stb. Nehéz túllépni meg újra építeni magam, visszatalalni a "normális" kapcsolatokhoz, újra bízni a férfiakban, ilyenek.
2021. nov. 27. 19:20
 9/28 A kérdező kommentje:
Már az ember azt is megkérdőjelezi, hogy a gondolkodása normális-e. Mármint pl ebben a kérdésben, amit feltettem, az én véleményem normális e. Azért kérdeztem meg.
2021. nov. 27. 19:21
 10/28 anonim ***** válasza:
33%
Mi a tanulság?
2021. nov. 27. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!