Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kutya vagy a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya vagy a párod?

Figyelt kérdés
Az előző kérdés ihletette ezt. Ha választanod kellene, a kutyádat vagy a párodat választanád?
2021. nov. 25. 18:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem jövök össze olyannal, aki nem szereti a kutyámat. Épp most dobtam emiatt egy pasit. Ő nem tekinti a kutyát családtagnak és zavarja, hogy időt töltök vele, ki akart volna sajátítani magának. Már bocs, de én nem fogom hanyagolni a kutyámat egy pasi miatt sem, aki nem érti meg, hogy a kutyával foglalkozni kell, azzal nem egymást keressük. Ez ugyanolyan gerinctelen dolog, mint mikor valaki összejön egy gyerekes emberrel, aztán mindig húzza a száját, mikor a párja a gyerekkel foglalkozik.
2021. nov. 27. 15:51
 22/29 anonim ***** válasza:
77%
Nekem macskám van, exem nem akarta elfogadni, hogy a macska a szobában van, pedig nyugodt macska, csak a fotelbe megy fel meg a kaparóra, de őt irritálta a cica, gondoltam kössünk kompromisszumot, akkor kint alszik a cica, ezután a cica kb. beteg lett, elvittem állatorvoshoz, ő pedig kérdezte történt-e valami változás, elmondtam mi történt, az orvos azt mondta, hogy az lenne a legjobb, ha visszaengedném a szobába, mert rossz hatással van rá, nagyon érzékeny cica. Én sem éreztem úgy jól magam, ő sem. A cicát választottam, nyugodtan ellehet ezért ítélni, de annak a cicának én jelentek mindent. Aki nem képes együtt élni vele, az ne éljen velem, ő hozzám tartozik.
2021. nov. 30. 17:56
 23/29 anonim ***** válasza:
43%

Állat tenyésztő mérnök vagyok. Komplikáltabb a dolog. Imádom az állatokat, sokáig nem tudtam megszokni az elengedést. De ebből is élünk. Hogy sokszor megtapasztaljam a születés,a nevelés a csodáját meg kell tanúlni elengedni is. Bár a " békebeli" kisparaszti állattenyésztés híve vagyok Hiszen egy tánár sem mondhatja,hogy 8. 12. osztály után ne menjrn a gyerek tovább.

Elkanyarodtam:)

Megtehetem hogy 4-5kutyám legyen 1000négyzetméter/egyed területen. De nekik is jobb (tanúltam), nekem is jobb ha küszöb a határ. Exem kutyái bejártak az ágyába. Szex előtt(ráhangolódáskor) közben után nagyon gáz volt ,hogy a kutya felugrott az ágyra ... amikor komolyabban beszélgetni akartam elkezdett a kutyával idétlenkedni. ....Jártam már olyan lánnyal akinek ovodas kislánya volt ...sokkal jobb volt.

2021. nov. 30. 19:07
 24/29 anonim ***** válasza:
2021. nov. 30. 21:33
 25/29 anonim ***** válasza:
61%

Minden randira vittem a kutyam,h kibukjon,ha a parom nem szereti. Hat egyertelmuen szerette/szereti az eloto es mostani kutyat is.

A kutya legjobb szuro az onzo ,narcisztikus,pszichopata es egyeb parkapcsolatra alkalmatlan embernel!!

2021. dec. 1. 12:55
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
Az allatommal nem tennem meg azt sem, hogy hatterbe szoritom, valtoztatok az addigi szokasainkon. Ha tehat valakivel megismerkedem, es nem jo igy, akkor o megy.
2021. dec. 1. 13:47
 27/29 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj, de szerintem ez is túlzás. Ha úgy döntenénk, hogy beülünk valahova, a kutya miatt nem lehet, engem nagyon zavarna, pedig a kutya sokszor az ágyban alszik velem, imádom, de szerintem ez sok, és egy kicsit beteges is.

2021. dec. 1. 14:08
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Az szerelem volt előrébb! Mivel éppen szüleimmel laktam (első házasságom után), így a kutyának jó helye volt náluk. Saját kutyájukkal úgy is elválaszthatatlanok lettek.

Második nejem allergiás a kutyákra. Kedvelte, de csak módjával. Érdekes, mert a kutyák hamar megtanulták, vele másképp lehet játszani. Nem simogat csak ritkán és lehetőleg messze marad. Mégis kedvelték, ahogy nejem is bírta őket. (neki soha nem volt kutyája)

Három év házasság után tudtuk meg, hogy léteznek a hipoallergén kutyák, vettünk is egy (nagy) közép uszkárt. Immár 9,5 éves és a család központi tagja!

2021. dec. 1. 18:44
 29/29 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező!

Egy régi vicc jutott az eszembe, aki ismeri, annak bocs!

Hogyan tudod eldönteni, hogy a párod, vagy a kutyád szeret-e jobban???

Nagyon egyszerű. Zárd be mindkettőt a kocsid csomagtartójába és egy óra elteltével engedd ki őket. Rögtön tudni fogod, hogy ki szeret jobban!

2021. dec. 10. 16:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!