Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya vagy a párod?
Figyelt kérdés
Az előző kérdés ihletette ezt. Ha választanod kellene, a kutyádat vagy a párodat választanád?2021. nov. 25. 18:56
A kérdező szavazást indított:
A kutya. Ő többet jelent nekem, mint a párom.
Természetesen a páromat választanám.
65 szavazat
1/29 anonim válasza:
Mivel nincs párom, így egyértelmű
2/29 anonim válasza:
Mivel nincs kutyám, nem véletlenül, így egyértelmű.
3/29 anonim válasza:
Nem jönnék olyan emberrel össze aki miatt választanom kellene. A kutyám családtag, vagy vele fogadjanak el vagy sehogy. Úgyhogy ha úgy vesszük a kutyámat választom.
4/29 anonim válasza:
A párom fontosabb, mint a kutyám, azért, mert szerelemmel szeretem. De csak olyat tudnék szerelemmel szeretni, akinél ez a választás soha fel sem merülne.
5/29 anonim válasza:
Se kutyám, se párom. Most provokálni akarsz?
6/29 anonim válasza:
Az elso randira is kutyaval mentem. Egyertelmu
7/29 anonim válasza:
Sosem jönnék össze olyannal, aki miatt választanom kellene. Csak olyan férfi jöhetett mindig számításba, aki elfogadja a kutyáimat és úgy, ahogy élünk.
8/29 anonim válasza:
Ha a párom állítana választás elé, akkor egyértelműen ő repülne. Nekem senki ne adjon ultimátumot, gerinctelenségre vall.
9/29 anonim válasza:
Nem szavaztam, de az biztos, hogy feltételek nélküli szeretetet csak egy kutyától kaphatsz! Az ember már feltételeket támaszt!
Normális esetben persze nem kellene addig eljutni, hogy választani kelljen a kettő közül! Már az elején illene tisztázni, hogy ki szereti a kutyát és ki nem!
10/29 anonim válasza:
Ha az állataimat nem fogadja el,nem lenne a párom. Ergo mem kell választanom 🤷🏻♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!