Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kutya vagy a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya vagy a párod?

Figyelt kérdés
Az előző kérdés ihletette ezt. Ha választanod kellene, a kutyádat vagy a párodat választanád?
2021. nov. 25. 18:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%
nem jönnék össze olyan emberrel aki kutyát tart a lakásában. természetesen ha kint az udvaron tartaná akkor nem lenne kifogásom mivel a kutyákat amúgy szeretem
2021. nov. 25. 19:16
 12/29 anonim ***** válasza:
17%

az de súlyos

a szavazás eredménye jól mutatja, hogy miért jár ide annyi incel és megkeseredett ember

2021. nov. 25. 19:58
 13/29 anonim ***** válasza:
24%
Soha nem tartanék kutyát lakásban.Tehát olyannal se jönnék össze aki igen.Igénytelen.
2021. nov. 25. 19:58
 14/29 anonim ***** válasza:
55%

Nem olvastam a kérdést amire utalsz, nem is látom.

Nem mondanám, hogy a kutya többet jelent. Szerintem százból 90-95 ha választhat, hogy kit lőjjenek le, az embert vagy a kutyát, nyilván az embert választja.

De olyan partnerrel nem vagyok összeférhető aki nem illik az életmódomhoz.

Az állattartás egy hosszú távú választás, felelős vagy érte, nem fogod csak úgy kirakni.

Max akkor tenném ki, ha az a kutya agresszív, nem tudom megfelelően gondját viselni mert valami komplikált betegsége van, nagyon gusztustalan miatta, pl telefossa a lakást stb.

2021. nov. 25. 20:01
 15/29 anonim ***** válasza:
69%
Miért lenne fontosabb egy emberi élet egy kutya vagy bármely más állat életénél? Nem mondom, hogy az állaté lenne fontos, hanem hogy egyenlőek vagyunk. Érző lények ők is ahogy ti is.
2021. nov. 25. 20:07
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
*állaté lenne fontosabb
2021. nov. 25. 20:08
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem merülne fel ilyen kérdés. Én macskás vagyok, és alapból nem jönnék össze olyannal, akinek ez nem oké. Szóval el sem jutnánk odáig, hogy a párom legyen az illető. Ugyanúgy, mintha lenne gyerekem, akkor sem jönnék össze olyan pasival, aki utálja a gyerkeket.
2021. nov. 25. 21:13
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Bár egyik sincs, nyilván azt dobnám, amelyik választásra kényszerít. Valószínűleg az nem a kutya 🤔
2021. nov. 25. 23:30
 19/29 anonim ***** válasza:
78%
Elég életszerűtlen, hogy a már meglévő párom és a meglévő kutyám közt kelljen választani, mert alapjáraton nem jövök össze olyan emberrel, aki nem szereti az állatokat. Pontosan azért, mert én igen, és nem tudom elképzelni, hogy sose legyen. Ha meg a meglévő állatomat nem fogadja el ismerkedős szakaszban egy pasi, hát, akkor viszlát, nem illünk össze. Nehogymár a velem élő állatokat dobjam ki egy idegen miatt, akivel vagy lenne valami, vagy nem.
2021. nov. 26. 16:58
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

A kutyám konkrétan szerelmes a férjembe és a férjem is rajongásig szereti. De első perctől, ahogy találkoztak.

Szóval ha választanom kellene, megkapnám a másikat is, mert nem tudnak egymás nélkül lenni :)

2021. nov. 26. 17:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!