Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy az anyagi gondok ellenére működhet egy kapcsolat, lehet szerelem?
Ha emiatt úgymond nekem is le kellene mondanom sok dologról mert én jobban keresek, de annyit nem, hogy őt is simán eltartsam….
Így viszont mindig otthon ülünk.
Vagy nálam vagy náluk a Szüleivel.
Ráadásul miltkro is a szobájába se tudtunk lenne hanem ott kellett ülni az anyjáékkal mert n nincs pénz azt a szobát is fűteni ( kályhával fűtenek )
20 Nincs hol együtt lennünk sem persze a semmire 3 gyerek…
És én már mivel van saját ingatlanom ( hiába hogy jórészt örökség és hitel! ) így már nem kapnék ilyen támogatásokat.
22 De ő ott él egyenlőre így, muszáj.
Bár tudnék javítani ezen a helyzeten de semmi ésszerű és megoldható dolog nem jut eszembe.
Ha csak az intim helyzetek hiánya a baj, elmentek egy közelebbi motelbe.
Viszont kérdező, én nem hiszem, hogy a pároddal így bármit is lehetne tervezni a jövővel kapcsolatban. Se összeköltözés, se család, se semmi. Akkor mi értelme vele együtt lenni?
24 Én egyedül élek nálam lehetünk kettesben, de itt aludni nem tud mert a munkahelyére nem tudna bejárni.
Attól még mert valaki nem jómódú lehet vele tervezni, vagy ma már csak ez számít ??! Kiváltságosaké a kapcsolat is. En csak félek ha emiatt gondok lennének…. Nem attól hohy nem lesz pénzünk drága utazásra hanem más jellegű gondoktól.
Más jellwgű gondok már most is vannak, ahogy elnézem. Én se drága nyaralásra, se kivátságosságra nem gondoltam, de az nem normális, hogy egy felnőtt ember nyakán ott a család. Függetlenség, önálló életvitel nuku.
Persze, most véded, de X idő múlva, mikor felszáll az a bizonyos köd, es rájössz mennyi időt és energiát fecséreltél el egy működésképtelen kapcsolatra, majd szidod magad.
Addig is jó szórakozást!
28 Inkább korlátozottak a lehetőségek az ismerkedésre . Meg kinek mi, én könnyebben megalkuszom az anyagi helyzet vagy épp a külső terén , de pl az italozást nem tűröm.
Barátnőm meg nem ezt nézi…
Nem a pénz itt a baj, hanem hogy a párod nem is próbál változtatni a helyzeten. Milyen jövőt képzelsz így el? Hozzád nem költözik, mert nem tud dolgozni, akkor te cuccolsz a fűtetlen szobába vagy anyósod ágyának a sarkába? Ráadásul gondolom ha neki nehéz tőled, akkor neked is tőle bejárni dolgozni. Alapból ha szar helyen is van a munkahelye és ennyire keveset is keres, miért nem próbál meg váltani? Nem miattad, hanem saját maga miatt. Ha nincsen arra igénye, hogy normális körülmények közt éljen, szerinted milyen férj vagy ne adj’ Isten családapa lenne így belőle? Nulla ambíció, nulla tettvágy, csak a kifogások…
A házasságunk 12-13. éve borzasztó nehéz volt anyagilag. Minden hónapban már huszadika környékén sakkoztunk a pénzünkkel, hogy mire jut, mire nem, volt hogy egy hétig valamilyen szószos tésztán éltünk, annyira nem volt semmink. De mindketten tettünk érte, hogy jobb legyen, mert tudtuk, hogy ez így hosszútávon nem fog menni és kijöttünk belőle. Nem viselte meg a kapcsolatunkat sem, ugyanúgy szerettük és tiszteltük egymást. Szóval nem, az anyagi gond nem feltétlenül gátolja meg a szerelmet. De az ambíció hiánya, a semmittevés, a belenyugvás… ezek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!