Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiránduláson össze jöttem egy Szerb lánnyal. Nagyon szeretem és ő is engem, még a távolság ellenére is megpróbálunk együtt lenni. Működhet ez a kapcsolat?
Szóval kiránduláson összejöttem egy 15 éves Szerb lánnyal, ő Torontál vásárhelyi, én pedig Hódmezővásárhelyi.A kirándulás végén már tudtuk hogy szeretjük egymást, de az utolsó napon jöttünk össze.
Amikor a buszon ültünk, megkérdeztem tőle hogy "Akarod ezt a kapcsolatot?" Azt mondta igen de a távolság bántja.
Majd rámhajtotta a fejét összekulcsoltuk a kezünket és elkezdett sírni.Mikor leszáltunk a buszról volt kb 1 óránk mire jön érte a kocsi ami hazaviszi.Akkor többször megcsókoltuk egymást.Most chaten tartjuk a kapcsolatot és tervezem hogy ki megyek Szerbiába.Mivel a legjobb megoldás kimenni Torontál vásárhelyre?Melyik a legolcsóbb?Érdemes küzdeni a szerelmünkért?
Ebbe a korba nem valószínű h birnátok a táv kapcsolatot , és amíg tart csak fájdalmat okozna a külön töltött idő.
Szerintem chateljetek barátként , és talán valahogy 1-2 talit ossze lehet hozni.
És Bocsi , de őszintén mondom , ne várj ebből komolya kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!