Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem engednek el a barátomhoz. Mit tehetnék?
(Meleg kérdés, homofóbok válaszából köszönöm, de nem kérek)
Egyik ismerősöm révén ismertem meg egy srácot, aki kissé messze lakik (90 km). Nagyon régóta szeretnénk találkozni. Nemrég megkértem a szüleimet, hogy engedjenek el, de ők nem akarnak elengedni.
Mit lehetne tenni, hogy elengedjenek? 16/f
Fenyegesd meg őket, hogy ha nem engednek el, akkor álmukban kinyírod őket. :D
Nekem bevált.
Egy bánatot nem. A szülők eléggé érdekesen tudnak viselkedni, ha a csemetéjük jólétéről van szó.
Próbáld meg kicsit körüljárni velük a problémát, hátha rájössz pontosan mi zavarja őket. Az, hogy nem ismerik személyesen a srácot? Vagy az, hogy 90 km szerintük hatalmas távolság? Pl. meghívhatjátok ti a srácot hozzátok, találkozhattok félúton egy cukrászdában, vagy egy közeli nagyvárosban...
(Egyébként 90km 16 évesen orbitális szívás.)
1. Gratulálok hogy felvállaltad a szüleid előtt(én félek megtenni)
2. Kérlek meséld el hogy a szüleid hogyan reagáltak.
3.Nos ha a Szüleid járnak munkába akkor el is tudnál menni otthonról a tudtuk nélkül vonattal,autóbusszal.
Ha mégsem akkor ajánlatos egy félúti találka egy parkban vagy akárhol.
Ha az o szülei is tudnak róla akkor meghívhatnák a ti szüleiteket egy ebedre.Ami lehet egy kicsit kínos lenne a kettőtök számára de nem biztos.
Elmensz a Play-it re és ott taliztok.A másik srác egy kicsi pénzt megspórol hogy tudjon menni.
Nos egyelőre ennyi jutott eszembe de sok sikert kívánok nektek. 16/F
8:
Köszi szépen :)
Anyum eléggé megszeppent a hallatán, mert egy részt nem igazán vagyok otthonról elmenős típus. Ami kissé jobban aggasztja őket az az, hogy a neten ismertem meg és félnek attól, hogy esetleg egy teljesen más személyt ismertem meg.
Félúton nem tudnánk találkozni, mert nem igazán ismerünk más helyeket a lakóhelyünkön kívül. Ezért marad a vagy nála vagy nálam lehetőség, amiből marad a nála, mert neki nincs pénze az utazáshoz (most hétvégén). És mivel nem out-olt még, ezért nem is lehetne a szülőkkel leszervezni egy ebédet. Ami még nagyban befolyásolta őket (ők mondták), hogy mivel nem tudjuk kevesebb utazással összehozni a talit, ezért több naposra terveztük, amiből kifolyólag nem lenne elég egy szimpla ellógás itthonról.
A válaszodat pedig köszi, megy a zöld pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!