Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távolság ellenére működhet egy kapcsolat?
Persze,hogy működhet.Hacsak a másik félnél ez nem kizáró ok.De ha az akkor meg nem is ér annyit az egész ügy,hogy esélyt szavazz a dolognak.
Idővel meg úgyis úgy alakítjátok ahogy szeretnétek ha indolja a kapcsolat komolysága.
Párom és köztem 200 km-es volt a távolság. Neten ismerkedtünk meg egy közösségi oldalon. Mikor megismerkedtünk én 22 voltam, fél évem volt még az aktuális fősulimból, ő akkor volt 29.
Aztán diploma után még két évig tanultam egy másik fősulinak másik szakán.
Mi 4 és fél évig voltunk távkapcsolatban, heti egyszer taliztunk a két város között félúton 8-9 órára. Aztán, amikor jó volt, akkor egymásnál. Főleg én mentem hozzájuk, mert akkor még volt diákom és féláron utaztam.
A hét többi napján, mikor távol voltunk, akkor skype-on tartottuk a kapcsolatot.
2017 decemberében összeköltöztünk.
Mindig minden csak a két félen és annak hozzáállásán múlik.
Közöttem és a párom között 220 km van.
Két hetente találkozunk,minden jól működik.
Tanulunk még,de hamarosan összeköltözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!