Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megtalálnátok álmaitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtalálnátok álmaitok párját, hajlandóak lenétek távkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Tegyük fel megtalálod a számodra tökéletes párt, neki szintén ugyanennyire tökéletes vagy. De a másik fél még 4 évet egyetemre jár, te pedig dolgozol, így csak hétvégente találjozhattok. Valamint nyáron, de akor is, kevés az időd a munka miatt. Ti képesek lennétek ragaszkodni a másik félhez, akármilyen akadály jön közbe, vagy hiába ő a "nagy ő", emiatt lemondanátok róla?

2017. szept. 14. 03:12
 1/8 A kérdező kommentje:

Igazából rólam és egy csajról van szó. Én dolgozok, aztán kondizni szoktam, és van kb 2 óra szabadidőm még ezen felül, aztán a maradék időben alszok. Hétvégéim szabadok, ilyenkor tudunk találkozni. Ha lemondanék a kondiról, akkor sokkal több időnk lehetne egymásra(nem iskolaidőben), de elveszne mindaz amiért eddig dolgoztam, és tudom magamrol, hogy elhíznék. A lány egyetemre jár koleszba. Szóval ilyenkor suliidőben kizárólag hétvégén van lehetőségünk találkozni. Számomra a lány tökéletes, imádok vele lenni, csak kevés erre a lehetőség. Az a baj, hogy van egy megoldás, de abból más téren jönnék ki rosszul. Átköltöznék a közelébe, vagy esetleg az ő családjukhoz, viszont ebben az esetben munkahelyet kellene váltanom, és szinte biztos, hogy kevesebbet keresnék. A jelenlegi munkahelyemen nagyon szerencsés voltam, és minimális végzettaéggel egy jól kereső pozícióba jutottam. Tiszta 22-es csapdája az egész. Vagy maradunk a jelenéegi helyzetben, de nagyon keveset találkozunk bérmennyire is szeretném a közelségét, vagy elköszönünk egymástóo, amit nagyon nem szeretnék, vagy pedig a költözés, de jóval kisebb fizetés. Nem tudom mit tegyek. Ti ebben a helyzetben mit tennétek?

21F-18L

2017. szept. 14. 03:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha csak távkapcsolat lehetne, akkor nem ő a tökéletes pár. Egyébként meg leginkább hétvégén dolgozok, úgyhogy ebből s ennyi nem lenne.
2017. szept. 14. 03:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy hiába ez a sok nehézség, ilyen lányt másikat szerintem sose találok. Az a fajta, akit majd feleségemként akarok tudni, és ezt mondom 21 évesen. (Aztán lehet, hogy egyszer elveszítem, és ez a túlzott ragaszkodás hatalmas fájfalom lesz, de egyenlőre ez nem érdekel, őt akarom, senki mást) Távkapcsolat vagy sem, idővel csak meg tudjuk oldani, legkorábban, amikor elvégzi az egyetemet. Nem hiszem el, hogy végre sikerült egy ilyen lánnyal összejönnöm, és ilyen nehézségeknek kell fennállni....Tudjátok férfiként szerintem nehezebb a helyzete az embernek mint nőként pártalálásban. Ha őt elszalajtom, egy jódarabig megint nem lesz senkim, és ha egyszer találok valakit az se lesz ennyire jó...

Egyébként kicsit több mint egy éve vagyunk együtt, és a szerelem nem múlt el. Ez van, én ilyen vagyok.

2017. szept. 14. 04:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha hetente talalkoztok, akkor az baromi messze van a tavkapcsolattol.
2017. szept. 14. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
1 évig csináltuk. Aztán megfontoltuk, hogy ő keres munkát, vagy én ingázok a suliba, vagy átjelentkezem a másik városba tanulni. Mert megérte. És nem bántuk meg. 4 évig nem csináltuk volna, megoldást kerestünk, mert éreztük, hogy ezt nem tehetjük tönkre, ahhoz túl jó. Család lett a vége.
2017. szept. 14. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:

az első és jelenlegi barátommal mi is távkapcsolatként kezdtük.ha pesten találkoztunk, akkor 2-2 óra volt mindkettőnknek az út csak oda, aztán ugyanennyi vissza.

2 évig volt ez. aztán ugyanabba a városba kerültünk.

nyilván jobb lett volna, ha az elején is többet találkoztunk volna, de abszolút nincs semmi megbánás bennem, hogy belementem a távkapcsolatba. azóta is boldogan együtt vagyunk. ez az eset is olyan mint a tied, hogy megtaláltuk álmaink párját.

viszont mindig szem előtt tartottam, hogy nekem mi a jó a céljaim elérésében, karriert, tanulást tekintve.

nyilván nekünk megfelelt a távkapcsolat, van aki nem bírja. ezt neked kell tudnod. de ez a távkapcsolatok nem működnek axióma egy f aszság. aki akarja, annak működik.

2017. szept. 15. 00:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha távkapcsolatban kipróbáljátok és 1-2 hónapot kibírtok úgy, akkor utána ráérsz otthagyni a melót vagy visszavenni a kondiból (amúgy ezt nem tudod máskor? Reggel korábban vagy késő este?). Szerintem most meredek lenni csak azért felrúgni mindent, mert tetszik neked. Ki tudja, lehet, hogy 2 hét múlva szakítanátok.

Egyébként pedig szerintem nem kell állandóan együtt lógni. Főleg az elején, hagyni kell időt, hogy össze csiszolódjatok. Első két hónapban heti 2-3 találkozás + mellette sms, telefon, skype miért kevés?

2017. szept. 16. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy ideig lehet távkapcsolat. De szépen sok munkával építeni kell és összejönni vele, a távkapcsolat után.
2017. szept. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!