Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha a párotok telefonjában megtalálnátok egy olyan beszélgetést más lánnyal, amiben a farkáról küld képet? A lány lerázta, azután már nincs több beszélgetés. (kb.3 hete volt ez a beszélgetés)
A lány nevét vagy képét nem láttad? Mert ha igen, akkor mondhatod, hogy átküldött neked egy beszélgetést, hogy figyelmeztessen téged, hogy milyen alak a pasid. És most azonnal mutassa meg a telefonját.
Természetesen mindent tagadni fog.
Egyébként a helyedben egyszerűen szakítanék vele, ha nagyon követelőzik, legfeljebb annyit mondanék, hogy bizonyos okok miatt megingott a bizalom. De nem vagy köteles megindokolni.
Az a gáz, hogy ha a pasidon múlt volna, akkor nem csak beszélgetés lett volna.
Szerencse, hogy a csaj lerázta, de ettől a pasid szándéka kristálytiszta. Más nem fogja lerázni.
Hát nagyon sajnállak téged :/ Ez nagyon megalázó lehet neked. Úgy látom nem áll szándékodban szakítani (Vagy csak nem írtad) ,pedig minden okod meglenne rá.
A srácnak még égőbb talán mert a csaj lekoptatta ráadásul. Elképzelhető hogy nem ő volt az első nőszemély akinél bepróbálkozott. Ha zavar ,hogy félrelép akkor szakíts vele nem hiszen hogy nagyon megváltozna, inkább csak egy időre meghúzná magát.
Nemtudom a ti szexuális életetek milyen de nem hiszem hogy túl jó.
Bevallom tini koromba még én is csináltam ilyet (nem farok küldést), de azóta megkomolyodtam már bőven és ha felmerül bennem a megcsalás gondolata én azonnal elbeszélgetek róla a párommal, ő nagyon megértő. Mindig rendezni tudtuk eddig a dolgot. Persze mi ilyen hibbant pár vagyunk mert ő is elmondja ha valaki bejött neki amit először nagyon rosszul viseltem de mostanában már túlléptem az egómon a szerelmünk érdekében. Egyszer már majdnem szerveztünk egy édeshármast de végül mindketten meggondoltuk magunkat mert féltünk, hogy tönkremegy a kapcsolatunk. Nyálas vagy nem, ezt a lányt szeretem és nem tudnám megcsalni. DE lehet ,hogy ezt hajlamos lettem volna elfelejteni ha elhidegülünk egymástól.
Neked meg azt javaslom, hogy értékeld újra a kapcsolatodat a sráccal és ha valóban vele akarsz maradni végleg akkor viszont nagyon őszintének kell lennetek ezentúl egymással mert nem szabadna így elhidegülnie egy kapcsolatnak.
Remélem segítettem picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!