Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít cikinek?
Szóval,a számomra idegenekkel,különös képpen a lányokkal,nagyon félénk,önbizalomhiányos vagyok nem merek velülük nagyon beszélgetni,hülyéskedni,
De a lényeg 19 éves létemre még soha nem ölet meg egy lány sem,soha nem kaptam egy puszit sem...
Hogy tudnék ezen változtatni?
19/f
Ha ezek a dolgok téged zavarnak,akkor lépned kell.Hogy tudnál ezen változtatni?Hm,ha félénk vagy egyszerű megoldásnak tűnhet a pia.Egyébként rengeteg fiú él ezzel a régi módszerrel.Piásan/részegen nyitottabb vagy,nem leszel gátlásos,sokkal könnyebb a csajokkal kapcsolatot teremteni.Ha alkoholhoz fordulnál,akkor egy valamit jegyezz meg;józanon ugyanúgy feszült leszel a csajokkal.
Más megoldás is létezik,ez a nehezebb.Fejlesztened kell az önbizalmad.Itt sajnos csak a közhelyekkel tudok jönni,illetve pár személyes tippel.
-Tűzz ki kisebb célokat magadnak,ha azokat eléred,sokkal jobban fogod magad érezni.Önbizalmat nagyjából így lehet fejleszteni.
-Lépj ki a komfortzónádból,járj el olyan helyekre ahova amúgy nem mennél.Iszonyat jó csajok szoktak lenni önkéntes munkáknál.Nem mellesleg hasznosnak is érezheted magad ---> önbizalmad megint csak növekszik.
-Ha félsz párbeszédet kezdeményezni AKÁRKIVEL,kérdezd meg magadtól a következőt;Mi lehet a legrosszabb,ami történhet?(Elküld a fenébe,na és akkor?Az élet megy tovább)
-A beszélgető partnered is ugyanolyan ember mint te.Képzeld el,ha egy lány menne hozzád,hogy hú de jól nézel ki ma,és rádkacsintana.Hogy éreznéd magad?Legyen akármennyire unszimpatikus a lány,azért mégis csak jól esne,nem igaz?
-És végül a nagy kérdés;mégis hol a fenébe szólíts meg embereket?Moziban(pld. film után,valaki biztos szívesen megvitatná a filmet),kiállításokon,boltban,koncerten,távolsági buszon/vonaton,edzőteremben,tanfolyamokon (ha jársz valamilyenre),és itt most nagyjából kifogytam az ötletekből.Biztos van még ezer más hely is,csak nem jut eszembe több.
Remélem adtam pár támpontot!
Önbizalmad, akkor lesz, ha valamit leteszel az asztalra.
Nem magától jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!