Manapság tényleg cikinek számít, ha ilyen lábakkal
minit hord egy lány?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam, hogy a mini a szép hosszú és vékony lábakon mutat jól. Régebben szinte irigykedtek a lányok a modell alkattal rendelkező lányokra, s a fiúk nagy része is oda volt tőlük, hogy milyen csinosak. De mostanában sokszor azt hallom, hogy inkább gyúrjon, s legyen vastagabb a lába, karja. Nem sokkal nőiesebb miniszoknyában az ilyen kecses, vékony láb, mint egy kigyúrt, izmos?
Szeretném közölni, hogy az anorexia nem testalkat, hanem komoly betegség, és nem kell szépnek lennie. Egy tüdőrákosra sem mondod, hogy húú, a tüdőrák nem szép. Persze, hogy nem, mivel komoly betegség. Az anorexia is az. És mérettől függetlenül bármilyen alkat lehet anorexiás.
Egyébként a kép tényleg úgy néz ki, mintha függőlegesen meg lenne nyújtva.
Tök fölösleges összehasonlítani a vékony lábat a csúnyával, ha a vékony láb tetszik, egészségedre, de tök fölösleges a hosszú lábakat úgy dicsérni, hogy közben a vastagabb lábakhoz hasonlítod.
2016. ápr. 2. 20:42
4/13 Sunshinedoll válasza:
vékony lábat a vastaggal * bocs
2016. ápr. 2. 20:43
5/13 anonim válasza:
Mini jól mutat bármilyen nőies, szép lábon. A képen nem olyan van szerintem, inkább pálcikákra hasonlít, meg photoshopra.
2016. ápr. 2. 20:45
6/13 anonim válasza:
hát ez a kép jól el van torzítva lol. de szerintem a(z egészségesen) vékony, hosszú lábaknál nincs szebb. de kinek mi..
2016. ápr. 2. 20:55
7/13 anonim válasza:
Hát ez marha szép!
Akkora a combja,mint a vádlija!
A haverokkal jót röhögünk ha ilyet látunk!
2016. ápr. 3. 07:09
8/13 anonim válasza:
Manipulált a kép, nem valódi.
2016. ápr. 3. 12:43
9/13 anonim válasza:
Torz ez a kép... de amúgy a vékony, hosszú lábak a legjobbak. O.O
2016. ápr. 3. 13:21
10/13 anonim válasza:
Szerintem bármilyen vastagságú nőies lábon jól mutat ha nincs tele szőrrel, narancsbőrrel, pattanással és az illető nem 150 kiló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!