Miért nincsenek manapság ilyen stílusú lányok? Hétköznap már senki sem öltözködik így?
Olyan lányra gondoltam, mint ami a képen is látható, aki gyakran hord szoknyát hagyományos cipővel, csizmával.
Amúgy Pest környéki vagyok, de én még sohasem láttam ilyen kedves megjelenésű lányt errefelé. :(
Minit viselőket lehet látni elég sokszor, akiknek kint van a ... Na köszönöm szépen, belőlük inkább nem kérek.
:(
Az ilyen visszafogott, de mégis nőies külső szerintem nagyon ritka, sajnos. Nagyon klassz helyen lakhatsz kedves 2. válaszoló, hogy ez nálatok átlagosnak számít. :)
Egyrészt tavasszal meg nyáron sem látni ilyen lányokat, másrészt nem pont erre az összeállításra gondoltam, csak ehhez hasonlóra. Nyilván télen vastag harisnyát kell húzni szoknyához, meg csizmát, a szoknyának is melegebb anyagúnak kell lennie, ..stb. Az attól még ugyanolyan nőies külső, hogy az adott évszakhoz igazítjuk. Ez természetes.
Mert elfiusodtak !
Igazi not csak keresve talalsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!