13-14 éves lányok, honnan szoktátok venni a ruháitokat? szerintetek egy átlagos 13-14 éves lány melyik boltból öltözködik?
A legtöbb ennyi idős lány olyan,mint a páwa fiú,csak lányban..tömeg.Tally Weijlből meg Bershkából öltözködik és ez a yolo meg a menő.
Vsizont én ezeket annyira nem szeretem,inkább a kedvencem pl. a H&M,mert ott vannak szép ruhák,és mégsem az a swag stílus,hanem a stílusosabb fajta.Meg akkor mondhatnék Zarát(bár az drága..de van 1-2 olcsóbb dolog,meg megéri inkább gyűjteni,de minőségibbet venni),meg ott van a Pull & Bear is(bár oda ritkán járok),meg a C&A-ban a Clockhouse-ban vannak jó cuccok,ugye az a részleg pont tiniknek van :)Mango-ban is találhatsz jó cuccokat,de az sem a legolcsóbb fajta.
Szóval én leginkább a H&M-et ajánlom,ha nem akarsz nagyon tömeg,swag lenni,hanem sokkal inkább rendes és divatos kinézetű. 15/L
Nem 14 vagyok már,de visszagondolva:cipőim a Deichmannból voltak,illetve akkor még sportosabb stílusom volt,szóval sportcipőim sportboltokból/ált. Nike,Adidas,Puma/.
A nadrágjaim kivétel nélkül kínaiból voltak. Felsőket is jellemzően a kínaiból vettem,illetve sokat turiztam,nagyon sok alig használtat örököltem ismerősöktől.
Köszönöm énis gondoltam már a C&A -ra de kipróbálom a H&M-et
És amugy ezek a boltok hol található?
Mert én nem lakok Budapesten hanem egy kisebb városba:)
2-es válaszoló:
PONTOSAN énis igy öltözködök ahogy te is leirtad
Bár a cipőimet nem a Deichmann-ból veszem hanem azt is olcsóbb boltokban
De nekem is a farmerek, felsők mind kínaisak és szeretem is őket :)
Jó érzés tudni hogy van hozzám hasonlo lány is :)
Cipőim Deichmann/kínai (onnan sem a telecsillámozott fajta). Alapvetően turizni szoktam, kilós Háda, vagy kisüzletek, de néha C&A-ban és H&Mben is veszek egy-két dolgot :).
Hát, egy átlagos ennyi idős sokkal inkább fast-fashion üzletekbe jár, gondolok én itt H&Mre, Zarára, Mangora, New Yorkerre, Pull and Bearre, Stradivariusra, Bershkára, stb stb. :D Néha nem értem az osztálytársaim, hogy hogy képesek ennyi pénzt kiadni egy-egy darabért, és hogy nem zavarja őket hogy mindenkin kb ugyanaz van :O :)
6-os
én is vennék cuccokat a newyorker-be mert néha ott is veszek valamit de én egy ruhára nem tudok kiadni ennyi pénzt
Jó igen jó minőségű meg csinos is de ha nem telik akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!