A magyar nők egy része miért öltözködik úgy mint a prostituáltak?
És ezt nemcsak én gondolom így, hanem többen, lány és fiúismerőseim is. És nemcsak a plázacicákra gondolok, vagy a hivatásosokra, vagy akiket a társaságban könnyen kapható nőknek tartanak, hanem amúgy normál, hétköznapi nők között is találni ilyet. Van egy nőismerősöm pl., hétköznapi életet él de ahányszor látom mindig úgy van öltözve mint egy szakadt utcalány. Csak illemből nem mondok neki semmit. És az utcán is látok persze ilyet.
Komolyan nem értem. És ez nem elsősorban pénz kérdése, mert valaki hiába vesz méregdrága ruhákat ha egyszer ízléstelenül van összeválogatva.
Kötekedők, veszekedők kíméljenek.
Előre is köszi a normális válaszokat.
Volt olyan időszak amikor gyakori volt a miniszoknya is. Nem arra gondolok amelyik combközépig ér, mert arra is rámondják hogy miniszoknya. Hanem amit folyton lefelé kellett húzkodniuk nehogy kivillanjon a bugyijuk. Na ahhoz mit szóltál volna?
Amúgy például az említett miniszoknya számos külföldi országban jobban divat ma is mint idehaza volt régen. És nem valami közönséges alsóbbnak hitt réteg hordja hanem épp ellenkezőleg, nem akarok név szerint említeni hírességeket vagy milliárdosokat, szerintem mindenkinek eszébe jut.
Idehaza egy feszes farmer, netán rúzs és egyebek egyáltalán nem tűnnek prostisnak a nemzetközi szokásokkal összehasonlítva.
Szerintem sokat számít az, hogy hol laksz. Budapesten szerintem jól öltözködnek, én debreceni vagyok, na itt már azért eléggé beüt a balkán-hatás.
Az igaz, hogy ahol én lakok, ott sok lánynak nincsen kifinomult ízlése. Nyilván bejátszik a tömeghatás, mit visel a többség, a kínálat, illetve annak a hiánya vagy annak az egyhangúsága. A magyarok egyébként alapvetően szerintem ilyen nagyon komfortzónán belül élő emberek, ami mindenre kiterjed, éppen ezért valamiért ódzkodnak a túl egyedi dolgoktól is, biztonságosabb azt csinálni, mint a többi.Fiatal korban mondjuk érthető, ha valaki nem akar különcnek tűnni, és esetleg emiatt kilógni a sorból, de azért szerintem magyarországon a divat, illetve az ezzel kapcsolatos minőségi platformok csak most kezdenek felkapottak lenni. Mindenki a 15 évvel ezelőtti "trendeket" követi, és senki nem mer szembe menni azokkal a normákkal, hogy mintásat ne keverjünk mintással, a keresztbe csíkostól mindenki kövérnek néz ki, stb.
Magyarorszgnak még kell jópár év, hogy felzárkózzon, és szerintem a magyar divattervezők ehhez hozzá is járulnak, de sajnos manapság még a kínálat rossz minősége és a tömeghatás miatt sokan egyformán ízléstelenek. Ami mondjuk engem nem zavar, mert nyilván mindenki azt visel, amit szeretne, de szerinem elég gáz az a fajta hozzáállás, hogy ha drága a cuccod, akkor már stílust is vettél vele (pl Amnesia meg a mayo chix, meg ezek, amik azon felül, hogy drágák, elég gagyik, és alig lehet őket variálni a színük, mintájuk, anyaguk miatt)
Tudod en inkabb nezegetek ilyen noket mint akik homarosan vannak oltozve!
Pl. Ferfi acelbetetes bakancs,fekete bugyos gatya stb.
Engem inkabb ezek zavarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!