Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szóltok ahhoz, ha egy...

Mit szóltok ahhoz, ha egy gimnazista lány így öltözködik suliba?

Figyelt kérdés

Sokszor vesz fel szoknyát, szűk szoknyát is

[link]

Bővebbet is

[link]

Van hogy ruhát is:

[link]

[link]

Nem hosszú szoknyákra kell gondolni, de nem is nagyon nagyon rövidre, mindegyik combközép és térd között végződik (térd fölött 3-4 centivel)

Ha szoknya van rajta, akkor kivágottabb póló semmiképpen

, általában valami blúz/ing szerű (nem tudom pontosan hogy hívják ezt a fajta felsőt)

[link]

Vagy szűk garbót:

[link]

Cipőnek mindig magassarkú, hasonló stílusban:

[link]

[link]

[link]

De ezeken kívül természetesen hétköznapi szűk farmert is.. Mondjuk heti 3x farmer+felső és heti 2x ruha/szoknya (vagy néha fordítva)

2015. dec. 28. 20:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Mit szoljunk? Hogy oltozkodik? Mint a tobbi 490lany a suliban?orulunk neki
2015. dec. 28. 20:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
2015. dec. 28. 20:38
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos. Ami nem gond. Én mondjuk azt nem értem hosszú szoknyától miért zárkózik el mindenki... legnőiesebb ruhadarab.
2015. dec. 28. 20:39
 4/17 anonim ***** válasza:

mégis mit kéne szólni? teljesen átlagos ruhák. bemész egy plázába. minden boltban találsz ilyeneket. semmi gond nincs vele szerintem.

mondjuk én télen nem húznék szoknyát, bár eddig elég enyhe volt.

de mondom, semmi baj nincs ezekkel a ruhákkal.

a kérdés címét olvasva, azt hittem,hogy valami extrém hálószobába való ruhába jár suliban. de nem, ezek tényleg tök áltagosak.

2015. dec. 28. 20:46
 5/17 A kérdező kommentje:

Mint a tobbi 490lany a suliban? :D

Ez megmosolyogtatott. Biztos én járok valami extrém suliba (pesti két tannyelvű gimnázium) de nálunk, (és az előző sulimban is) 10 lányból kb 1 vesz fel szoknyát, azt is félévente.

2015. dec. 28. 20:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyébként :)
2015. dec. 28. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Elegáns, nőies, felnőttes, és talán határozottságot sugárzó nő lehet, nem olyan farmeros, szolid már szinte fiús öltözetű lány, akik inkább lazán, mint sem elegánsan öltöznének.
2015. dec. 28. 21:14
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg modoros. Tizenévesen fölösleges felnőttnek öltözni.
2015. dec. 28. 23:28
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez is egy vélemény.

Bár én nem szeretem a lógós felsőket, és az ilyesmi ruhadarabokat, amiket a legtöbben hordanak, ezzel nem tudok mit tenni.. nem érzem jogosnak, hogy ne vehessem fel azt ami tetszik, csak mert érettebbnek/idősebbnek tűnhetek tőle.

2015. dec. 28. 23:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem a csizma+szoknya dolog sosem tetszett, egyenesen taszított. Ezen kívül nincs vele gond, nagy ritkán én is felveszek szoknyát (persze az ilyen nagyon fülledt melegben csak) akkor is saruval. Magassarkúval már nekem sok lenne.
2015. dec. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!