Mit szóltok ahhoz, ha egy gimnazista lány így öltözködik suliba?
Figyelt kérdés
Sokszor vesz fel szoknyát, szűk szoknyát is
Bővebbet is
Van hogy ruhát is:
Nem hosszú szoknyákra kell gondolni, de nem is nagyon nagyon rövidre, mindegyik combközép és térd között végződik (térd fölött 3-4 centivel)
Ha szoknya van rajta, akkor kivágottabb póló semmiképpen
, általában valami blúz/ing szerű (nem tudom pontosan hogy hívják ezt a fajta felsőt)
Vagy szűk garbót:
Cipőnek mindig magassarkú, hasonló stílusban:
De ezeken kívül természetesen hétköznapi szűk farmert is.. Mondjuk heti 3x farmer+felső és heti 2x ruha/szoknya (vagy néha fordítva)
2015. dec. 28. 20:25
11/17 anonim válasza:
Hallod te nagyon unatkozhatsz.
12/17 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hasonlóan öltözködöm én is. Amíg a jó ízlés határain belül van addig nincs vele gond. Hordja mindenki azt, amit szeretne:)
13/17 anonim válasza:
Szerintem aranyos, nőies stílusod van.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2016. jan. 1. 21:02
15/17 anonim válasza:
Kosztümöt is szoktál hordani? Szerintem kifejezetten nőies és elegáns : ) Amúgy semmi gond nincs vele, nagyon sok pasi kedvelő, főleg azok akik üzleti életben mozognak. De a magassarkúkon dobhatnál pár centit, olyan 14-15 ig ;)
16/17 anonim válasza:
Egy gimnazistának mi a fenének 14-15 cm-es magassarkú? Idősebbnek is sok, nemhogy egy fiatal lánynak...
17/17 anonim válasza:
Kinek mi, egy szép platform bőven tud elegáns és nőies lenni : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!