Miért nem hord manapság szinte egy lány sem szövetnadrágot?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondoltam: [link]
Sokkal nőiesebben néz ki, mint egy farmer. Mégis legfeljebb ünnepeken látni ilyet lányokon. :(
2015. aug. 31. 12:05
1/9 anonim válasza:
Nekem nem kényelmes, nem is tetszik,akkor már szívesebben veszek szoknyát helyette. Amúgy sem csak farmert hordok, szeretem a vászonnadrágokat is :)
2/9 anonim válasza:
Mert se nem szép, se nem kényelmes.
3/9 anonim válasza:
Rossz helyen keresgélsz. Szegeden még mindig van pár lány, aki ilyenekben jár.
4/9 anonim válasza:
Mert ez amit linkeltél borzasztó ódivatú (ennél fogva nem is nagyon árulnak ilyet), ráadásul műszálas. Másfajtát azért lehet látni, de azt is inkább 30 feletti nőkön. Pl chino szabású nadrágot.
Én nem látom mi ebben a nőies, talán csak a 180cm-s, 50kg-s csajokon áll valahogy.
5/9 Sunshinedoll válasza:
Senkit nem érdekel, szerinted mi néz ki jól egy lányon.
6/9 anonim válasza:
Mert a fiatal lányok nem úgy öltözködnek, mint pl. egy 40-es, vagy egy 50-es nő!
És ez a szövetnadrág, egy kicsit inkább az idősebb korosztálynak való, nem a fiatalabbaknak.
Egyébként szoknyapárti vagyok!
7/9 anonim válasza:
Mert ez elegáns nadrág majdnem mint egy kosztüm alsója, ilyet munkahelyre vesz fel az ember, kortól függetlenül. Csak úhgy utcára nem. 3-4 éve is lehetett ilyeneket kapnio ez nem divatfüggő, ugyanolyan kortalan stílus, mint a Levi's 501. Nekem van ilyen, de tavasszal, ősszel munkahelyre hordom.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
#8 pacsi :) imádom a burberryt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!