12 évesen 84 mellbőség és 71 mell alatti, kell melltartó?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok jövő januárban leszek 13 és már fel éve hordok toppott de mostmár úgy érzem hogy kellene lány melltartó, de nem vagyok benne biztos és anyukámnak se merem mondani mert a toppot is én vetettem fel nagy nehezemre nem valami lányos anyuka! Most nem tudom hogy egyáltalán kell e és ha kell hogyan mondjam anyukámnak meg ha nem lányos anyuka!?!??2015. aug. 28. 12:24
1/3 anonim válasza:
Mar vehetsz fel
70/a-s melltarto elvileg jo
Es esetleg próbáld meg azt, hogy amikor elmentek vásárolni akkor kezd el nézegetni a kisebb melltartokat hátha anyukad észbe kap
Es a topphoz mit szólt?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! És a tippet is!és a toppra csak azt mondta hogy jó
és eddig nem tudtam milyen méret kell ezért is köszi! :
2015. aug. 28. 14:42
3/3 anonim válasza:
Es akkor ezek szerint O maga nem mondta volna, hogy hordhatnal toppot/melltartót? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!