Lanyok miert nem szeretitek a matrozbluzt?
Nekem 2 eve kell, mióta új suliba járok, en szeretem
Nem kell mindig azon gondolkoznom, hogy milyen felsot vegyek fel es legalább azon a napon nem látom azt, hogy neki mennyivel jobb a ruhája
Minden nap nem bírnám, de kb 5-7 alkalommal simán ki lehet bírni sőt..en meg szeretem is :D
Es ebben a városban csak a mi sulinkban kell matrozbluzt felvenni es ezért tudjak, hogy hova járok es erre is büszke vagyok :)
Én is szeretem,úgyszint azért,amiért te mondasz,hogy nem kell gondolkodni,hogy mit vegyél fel,és hogy mennyivel csinosabb legyél a másiknál stb,stb.
Nálunk is úgy van,hogy csak a mi sulinknak van matróz :)
Szerencsére nekem soha nem kellett ilyesmit hordani.
Nekem eleve nem tetszik se a matrózblúz, se az, hogy mások mondják meg, hogy én mit vegyek föl.
Az egység miatt nekem is tetszik, viszont nyáron melegem van benne, télen pedig megfagyok, mert normális kardigánt nem lehrt felvenni hozzá.
Érettségikor is szörnyű volt, hogy minden nap abban kellett lenni:/
Nekünk jo a szabasa es az anyaga se olyan rossz
En zakót szoktam hozza felvenni
Amiatt én is szerettem, hogy nem kellett azon agyalni, hogy mit vegyek fel és egységérzést adott.
Rossz volt benne, hogy ha normális, pamutos anyagú, rendesen szabott drága volt. Az olcsóbb változat nagyon műszálas volt, átlátszott és nem állt sehogy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!