Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok miert nem szeretitek a...

Lanyok miert nem szeretitek a matrozbluzt?

Figyelt kérdés

Nekem 2 eve kell, mióta új suliba járok, en szeretem

Nem kell mindig azon gondolkoznom, hogy milyen felsot vegyek fel es legalább azon a napon nem látom azt, hogy neki mennyivel jobb a ruhája

Minden nap nem bírnám, de kb 5-7 alkalommal simán ki lehet bírni sőt..en meg szeretem is :D

Es ebben a városban csak a mi sulinkban kell matrozbluzt felvenni es ezért tudjak, hogy hova járok es erre is büszke vagyok :)

2015. aug. 30. 16:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én is szeretem,úgyszint azért,amiért te mondasz,hogy nem kell gondolkodni,hogy mit vegyél fel,és hogy mennyivel csinosabb legyél a másiknál stb,stb.

Nálunk is úgy van,hogy csak a mi sulinknak van matróz :)

2015. aug. 30. 17:44
 2/15 anonim válasza:
A hunfalvyba jársz?:)
2015. aug. 30. 17:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem :)
2015. aug. 30. 18:09
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem soha nem kellett ilyesmit hordani.

Nekem eleve nem tetszik se a matrózblúz, se az, hogy mások mondják meg, hogy én mit vegyek föl.

2015. aug. 30. 18:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a matrózblúz, kár, hogy nekünk nem kell, évnyitókor, érettségikor mindig irigykedve nézem azokat, akiken van. :D
2015. aug. 30. 18:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekünk sincs, pedig nekem is tetszik:) Olyan egységet képez.
2015. aug. 30. 19:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene, ha nem lenne szar a minősége és a szabása. Nem minden matróz blúz ugyanolyan. A milyenknek pl. semmi formája sem volt, teljesen zárt volt és iszonyú gagyi műanyag anyaga volt. Mindenki utálta.
2015. aug. 30. 22:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egység miatt nekem is tetszik, viszont nyáron melegem van benne, télen pedig megfagyok, mert normális kardigánt nem lehrt felvenni hozzá.

Érettségikor is szörnyű volt, hogy minden nap abban kellett lenni:/

2015. aug. 30. 22:15
 9/15 A kérdező kommentje:

Nekünk jo a szabasa es az anyaga se olyan rossz

En zakót szoktam hozza felvenni

2015. aug. 30. 22:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Amiatt én is szerettem, hogy nem kellett azon agyalni, hogy mit vegyek fel és egységérzést adott.

Rossz volt benne, hogy ha normális, pamutos anyagú, rendesen szabott drága volt. Az olcsóbb változat nagyon műszálas volt, átlátszott és nem állt sehogy sem.

2015. aug. 31. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!