Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok miert nem szeretitek a...

Lanyok miert nem szeretitek a matrozbluzt?

Figyelt kérdés

Nekem 2 eve kell, mióta új suliba járok, en szeretem

Nem kell mindig azon gondolkoznom, hogy milyen felsot vegyek fel es legalább azon a napon nem látom azt, hogy neki mennyivel jobb a ruhája

Minden nap nem bírnám, de kb 5-7 alkalommal simán ki lehet bírni sőt..en meg szeretem is :D

Es ebben a városban csak a mi sulinkban kell matrozbluzt felvenni es ezért tudjak, hogy hova járok es erre is büszke vagyok :)

2015. aug. 30. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A mi sulinkban csak ünnepeken (évnyitó, évzáró, nemzeti ünnepek) kell matrózblúzt felvenni, de utáljuk, mert:

- olyan, mint egy krumpliszsák, azaz egy kicsit sem hangsúlyozza az alakunkat

- hosszú ujjú, amit fel sem lehet tűrni

- műszálas, persze, úgyhogy aki olyan, az teleizzadja

- a fiúk mindig leosztályozzák tízes skálán, hogy kinek áll a legszexibben

2015. aug. 31. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó szívemből szóltál az utolsó pontot levéve :D

Nálunk egy fiú van,őt meg leugatjuk,ha beszól,szóval nem mer :D

2015. aug. 31. 10:28
 13/15 A kérdező kommentje:

En fel tudom túrni :D

Hat...nálunk a lanyokon jól áll...szerencsére :D

2015. aug. 31. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
En most kaptam meg a matrozbluzom,buszken fogom hordani,szerintem egesz jol nez ki:)
2015. aug. 31. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:
A mi matróz blúzunk ujját nem lehetett feltűrni sem, mert csuklónál beszűkült. A nyaknál is teljesen zárt volt és full műszálas. Évnyitón még belerohadtunk évzárón meg már. Gyűlölte mindenki, ráadásul 13 éve volt 6 ezer forint. Egy rakás szarért.
2015. aug. 31. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!