Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak még manapság ilyen...

Vannak még manapság ilyen stílusú lányok?

Figyelt kérdés
[link] Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy az ilyen nőies lányok már csak a mesében léteznek. Szinte mindenki vagány, fiús cuccokat hord: rövidgatya, tornacipő és társai... :( 23/f

2014. aug. 21. 22:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, aki a képen szerepel, az is csak egy 3d-s programban nagyszerűen megmodellezett figura.
2014. aug. 21. 22:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Angliában léteznek, láthatod.
2014. aug. 21. 22:40
 3/14 anonim válasza:
69%
persze :) csak biztos rossz helyen keresgelsz, amugy a tornacipos lanyok kb. 80%-a ha atlep egy bizonyos korhatart, akkor szeretne noies lenni, persze itt nem a plazacicasagra ertem, hanem egyszeru, de megis noies nok szeretnenek lenni :)
2014. aug. 21. 22:41
 4/14 anonim válasza:
100%
Menj ki az utcára, minden 3. lánynak ilyen a stílusa. Semmi különös nincs benne, átlag.
2014. aug. 21. 22:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Minden 3.-nak? Hát azért ez erős túlzás, én jó ha havonta egyszer látok egy-egy nőies lányt. De akkor lehet, hogy tényleg "nem megfelelő körökben mozgok".
2014. aug. 21. 22:46
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem hogy egy rövidnadrág és egy tornacipő miért lenne fiús...

Igenis vannak nőies lányok. Attól, hogy nem vesz fel valaki minden nap szoknyát meg magassarkút, mert előnyben részesíti a kényelmet, nem lesz fiús.

2014. aug. 21. 23:52
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Én a homokóra alkatommal ha akarok se tudok fiúsnak öltözni :p. Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem tudom merrefelé laksz, itt Budapesten lehet sok ilyet látni, bár tény hogy ennyire kifinomult ízlése inkább a 25 felettieknek van.
2014. aug. 22. 00:05
 8/14 anonim ***** válasza:

vannak még ilyen férfias pasik?

[link]

2014. aug. 22. 01:06
 9/14 anonim ***** válasza:

Világos blúz alá fekete??

Van egy csomó, nézz szét az utcán!

2014. aug. 22. 09:56
 10/14 anonim ***** válasza:
17%
Igazad van nehez noies not latni,talani ma inkabb homarossan oltozo csajok vannak akikrol csak akkor derul ki ,hogy valojaban no ha megnezed kozelebbrol vagy ha levetkozteted.
2014. aug. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!