Vannak még manapság ilyen stílusú lányok?
Szerintem próbálj meg kicsit haladni a korral, kedves kérdező, mert úgy állítod be a rövidnadrágot és a tornacipőt, mint valami elképesztő extrémséget, ami nem kívánatos.
Én speciel azért nem kedvelem ezt a stílust, mert a szoknya sok esetben nagyon nem praktikus, meg amúgy se vagyok ez a cukilány típus.
De egyébként igen, sok ilyen lány van, aki kedvelei ezt az elegáns-szép-aranyos stílust.
az igazság az,hogy TE nem veszed észre a csinos nőket
minden nő csinos,akár tornacipőt hord,akár nem. sokan pl. a molettebb csinos hölgyeket azért nem veszik figyelembe még ha csinosak is (mivel igenis vannak ápolt,szép,rendes kinézetű molett nők is!) mert túlsúlyosak. sokan a vékonyabb nőket akiket ma már anorexiásnak mondanak,nem vesznek észre.pedig igenis lehet csinos egy vékonyabb nő is!
és elárulom neked kedves kérdező,hogy egy nő nőiessége nem csak a ruházkodáson alapul!!
fontos a járás,testtartás,szemkontaktus,beszédtípus,és a belső is. a viselkedése is
kérlek először tanuld meg hogy mit jelent a nőiesség
és a válaszra válaszolván : igen,vannak még ilyen lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!