Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak még manapság ilyen...

Vannak még manapság ilyen stílusú lányok?

Figyelt kérdés
[link] Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy az ilyen nőies lányok már csak a mesében léteznek. Szinte mindenki vagány, fiús cuccokat hord: rövidgatya, tornacipő és társai... :( 23/f

2014. aug. 21. 22:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Nem tudom milyen körökben mozogsz, de az én meglátásom, hogy nagyon sok ilyen típusú lány rohangál az utcán. Sajnos - nem sajnos "mindenki" próbál saját stílust kialakítani, csak így lesznek mind egyformák... Semmi különös nincs ebben az összeállításban.
2014. aug. 22. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg kicsit haladni a korral, kedves kérdező, mert úgy állítod be a rövidnadrágot és a tornacipőt, mint valami elképesztő extrémséget, ami nem kívánatos.

Én speciel azért nem kedvelem ezt a stílust, mert a szoknya sok esetben nagyon nem praktikus, meg amúgy se vagyok ez a cukilány típus.

De egyébként igen, sok ilyen lány van, aki kedvelei ezt az elegáns-szép-aranyos stílust.

2014. aug. 22. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

az igazság az,hogy TE nem veszed észre a csinos nőket

minden nő csinos,akár tornacipőt hord,akár nem. sokan pl. a molettebb csinos hölgyeket azért nem veszik figyelembe még ha csinosak is (mivel igenis vannak ápolt,szép,rendes kinézetű molett nők is!) mert túlsúlyosak. sokan a vékonyabb nőket akiket ma már anorexiásnak mondanak,nem vesznek észre.pedig igenis lehet csinos egy vékonyabb nő is!

és elárulom neked kedves kérdező,hogy egy nő nőiessége nem csak a ruházkodáson alapul!!

fontos a járás,testtartás,szemkontaktus,beszédtípus,és a belső is. a viselkedése is

kérlek először tanuld meg hogy mit jelent a nőiesség

és a válaszra válaszolván : igen,vannak még ilyen lányok

2014. aug. 24. 01:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Tényleg kb. minden 3. lány ilyenben rohangál, most divat ez a századfordulós nevelőnő stílus. No meg Audrey Hepburn... Amivel egyébként nincs gond, mert tényleg stílust teremtett, csak aki ma őt majmolja, akkor ne mondjuk már rá, hogy "egyedi".
2014. aug. 24. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!