Manapság tényleg cikinek számít, ha ilyen lábakkal minit hord egy lány?
Én eddig úgy tudtam, hogy a mini a szép hosszú és vékony lábakon mutat jól. Régebben szinte irigykedtek a lányok a modell alkattal rendelkező lányokra, s a fiúk nagy része is oda volt tőlük, hogy milyen csinosak. De mostanában sokszor azt hallom, hogy inkább gyúrjon, s legyen vastagabb a lába, karja. Nem sokkal nőiesebb miniszoknyában az ilyen kecses, vékony láb, mint egy kigyúrt, izmos?
Szerintem hordj nyugodtan. Nézz körül az utcán, sokan hordanak sortot meg minit görbe, vastag, narancsbőrös stb. lábbal, akkor egy vékony lábbal miért ne lehetne?
Sokáig én sem mertem kitenni a lábaimat (nagyon vékony vagyok és fehér) de tavaly úgy döntöttem, letojom, ha a 90 kilós nők kiteszik, akkor én sem fogok térdnadrágban megdögleni a 40 fokban és sortot vettem fel. Hidd el, semmi atrocitás nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!