Van manapság olyan szolid, bájos, nőies lány, akinek ez az öltözködésén is meglátszik? Vagy sosincs ilyen kapcsolat a 2 között?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a picit átlagostól eltérő viselkedésű/jellemű, kedvesebb, visszafogottabb, intelligensebb lányok is szinte pont ugyanúgy néznek ki, mint a sokszor primitív viselkedésű társaik. Nem tudom, hogy ez a beilleszkedés miatt van csak, vagy valami más is áll a háttérben. Mindenesetre nagyon kellemenetlen, hogy ha ezen uniformizálódás miatt nem veszi észre az ember az esetleges "gyöngyszemeket". Az nem lehetséges, hogy valakin egyből látszik az, hogy más, mint a többi lány, s a későbbi beszélgetések során ez további igazolást nyer? 24/f2015. okt. 22. 17:20
1/3 anonim válasza:
Szia. Én pont minden visszafogott vagyok, viselkedésben, öltözésben..egyszóval nem öltözködök kihívóan, átlagosan viselkedek. Nekem biztos kellenél, bár a kérdés alapja nem ez.
Üdv: 15L
2/3 anonim válasza:
Kb én is ilyen lány vagyok, mint akit te leírtál. Azért öltözök így, mert ez a stílus tetszik. Azon meg csak röhögni szoktam, mikor valaki azt mondja, hogy teljesen más jött le neki rólam a külső alapján, mint amilyen valójában vagyok :)
3/3 anonim válasza:
Elég fuckboy stílusod van, talán ez a baj, gyöngyszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!