Hogyan kerdezzem meg anyut, hogy hordjak-e melltartot? Ti hogyan voltatok vele?
mond meg neki.
"anya szeretnék egy pár melltartót, amint látod már kezdek nőiesed ni" és kész.
A címkék között az szerepel, hogy apa-lánya, de a kérdésben anyukád van. Most melyik? Összezavarsz!
Mellesleg ezt lehet egyszerűen közölni, nem kínos szerintem ez a téma, még fiatalkoromban sem volt az. :) De amúgy nálunk úgy ment azt hiszem, hogy mondtam anyukámnak, hogy fájnak a melleim, ő megmondta, hogy nőnek, ne aggódjak, akarok-e topot/melltartót?
Nem kell ezt túlgondolni szerintem. :)
Én 14 éves korom óta gyakorlatilag nem otthon lakok, szóval ilyen problémám sose volt. Megvettem, aztán mikor kérdezték, mire költöttem a havi zsebpénzem, mondtam, hogy vettem melltartót is.
Nem hinném, hogy ebből olyan nagy ügyet kell csinálni, nyilván anyukád is vett már melltartót.
Szia!
13 éves vagyok, és eddig csak toppot hordtam..
Hidd el én is nagyon paráztam, hogy fogom megkerdezni, hogy hordhatok- e melltartót.
Ma minden bátorságomat összeszedtem, és megkerdeztem. Adok egy jó tippet hogy kérdezd meg . :)
Napközben mondd neki, hogy " anya.... szeretnék beszélni veled ma este,, meg fogja érteni. Este leültök és el kezdesz a témába vágni . Ha először nem megy akkor azt fogja mondani, hogy írd le... Leírod odaadod ,és könnyebben beszélsz róla utána... Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!